Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Τσούμπερ, Βιτάλ και Μπράμπετς

Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Τσούμπερ, Βιτάλ και Μπράμπετς

bet365

Ο Στέφεν Τσούμπερ έφτασε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Ο Ματέους Βιτάλ ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Άρης συμφώνησε με τη Βικτόρια Πλζεν για τον Γιάκουμπ Μπράμπετς.

Πλούσια ήταν η μεταγραφική δραστηριότητα την Κυριακή (29/8) για τους ελληνικούς συλλόγους αναφορικά με τα συμφωνημένα deals ή αυτά που ανακοινώθηκαν. Άλλωστε σε δύο 24ωρα πέφτει το deadline στις μεταγραφικές κινήσεις και οι ομάδες βιάζονται για να ολοκληρώσουν το παζλ στο ρόστερ τους.

Για λογαριασμό της ΑΕΚ έφτασε στην Αθήνα ο Στέφεν Τσούμπερ. Μετά την οριστική συμφωνία της ΑΕΚ με την Αϊντραχτ και με τον παίκτη, ο 30χρονος Ελβετός χαφ-εξτρέμ ήρθε στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικά και να ανακοινωθεί ο δανεισμός του από την Ένωση με οψιόν αγοράς.

Ο Παναθηναϊκός, όπως αναμενόταν, ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ματέους Βιτάλ από την Κορίνθιανς, καθώς ο Βραζιλιάνος μέσος βρισκόταν στην Αθήνα από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Ολυμπιακός προχωράει στην απόκτηση του Δημήτρη Πινακά από την ΑΕΛ με τετραετές συμβόλαιο, ενώ για τους Πειραιώτες έφτασε στην Ελλάδα ο 19χρονος αμυντικός Ετιέν Κινκουέ που θα αποκτηθεί από την Ίντερ.

Σημαντική συμφωνία έκλεισε ο Άρης, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τη Βικτόρια Πλζεν για τον 29χρονο Τσέχο στόπερ Γιάκουμπ Μπράμπετς, ο οποίος έρχεται τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει για τρία χρόνια. Επίσης ο Άρης παραχώρησε τον νεαρό αμυντικό Κυριάκο Ασλανίδη ως δανεικό στον Ολυμπιακό Βόλου.

Από τον ΠΑΟΚ και τυπικά παρελθόν αποτελεί ο Αμρ Ουάρντα, καθώς η Ανόρθωση ανακοίνωσε την απόκτηση του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού. Ο Ιωνικός πρόσθεσε στο ρόστερ του τον 20χρονο τερματοφύλακα, Γιώργο Χριστοδουλή, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Ηρακλή.

Εκτός συνόρων έγινε... συντήρηση στις μεγάλες κινήσεις για τα τελευταία δύο 24ωρα των μεταγραφών. Σταθερά δραστήριες παρέμειναν οι ομάδες της Premier League, με τη Γουλβς να ανακοινώνει τoν δανεισμό του Νοτιοκορεάτη, Χι-Τσαν Χουάνγκ από τη Λειψία μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ένα ποσό που κατέβαλε από τώρα η Μπέρνλι κι έκανε δικό της τον Μάξουελ Κορνέ από τη Λυών. Ο Ιβοριανός αριστερός μπακ άφησε τους Λιονέ μετά από έξι χρόνια και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο στους Κλάρετς, αποτελώντας την 4η ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας τους.

Στην Ιταλία, ο Αρκάντιους Ρέτσα που είχε βρεθεί στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού ανακοινώθηκε από τη Σπέτσια, ως δανεικός με οψιόν αγοράς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα