Έφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Τσούμπερ (pics & vids)

Έφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Τσούμπερ (pics & vids)

Έφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Τσούμπερ (pics & vids)

bet365

Ο 30χρονος Ελβετός διεθνής χαφ-εξτρέμ προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το απόγευμα της Κυριακής (29/8) για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (29/8) ο Στέφεν Τσούμπερ!

Το deal για τον 30χρονο Ελβετό διεθνή χαφ-εξτρέμ οριστικοποιήθηκε και ο Τσούμπερ «πέταξε» για την Αθήνα μαζί με τον ατζέντη του, αλλά και τους Παναγιώτη Κονέ και Γιάννη Παπαδημητρίου που βρίσκονταν στη Φρανκφούρτη εδώ και δύο ημέρες και τελείωσαν θετικά την υπόθεση.

Ο Τσούμπερ έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 17:15 και πλέον πηγαίνει για τις ιατρικές εξετάσεις ώστε στη συνέχεια να ανακοινωθεί από την Ένωση με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς. Άλλωστε από Δευτέρα θα πρέπει να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελβετίας για τις υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση τα ιατρικά μπορεί να ολοκληρωθούν μέχρι το βράδυ της Κυριακής, αλλά η ανακοίνωση μάλλον θα γίνει τη Δευτέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο αεροδρόμιο βρίσκονταν κάποιοι οπαδοί της ΑΕΚ, καθώς αρκετούς σταμάτησε η αστυνομία στην Αττική οδό προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα