Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε ο Βιτάλ!

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε ο Βιτάλ!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε ο Βιτάλ!

bet365

Παίκτης του Παναθηναϊκού κι επίσημα είναι πλέον από το βράδυ της Κυριακής ο Ματέους Βιτάλ, αφού οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν τον δανεισμό του από την Κορίνθιανς!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «τριφυλλιού» αναφέρει για το νέο της απόκτημα:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από την Κορίνθιανς του Βραζιλιάνου μέσου Ματέους ντα Σίλβα Βιτάλ.

Ο Ματέους Βιτάλ γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 1998 στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Ποδοσφαιρικά μπήκε από νωρίς στην ακαδημία της Βάσκο ντα Γκάμα και στα 17 του ήταν ήδη μέλος της πρώτης ομάδας. Στον ιστορικό σύλλογο έμεινε μέχρι τα 20 χρόνια του οπότε και πωλήθηκε στην Κορίνθιανς. Άμεσα κατέκτησε και τον τίτλο του πρωταθλήματος Paulista, έχοντας μάλιστα ουσιαστική συμμετοχή σε αυτό. Το 2019 χρίστηκε διεθνής στην εθνική Νέων της Βραζιλίας.

Καλωσορίζουμε τον Ματέους στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα