Η πρόταση της Μάλμε και οι σκέψεις του Μπρόρσον

Η πρόταση της Μάλμε και οι σκέψεις του Μπρόρσον

Η πρόταση της Μάλμε και οι σκέψεις του Μπρόρσον

bet365

Ο Φρανζ Μπρόρσον δεν έχει φύγει από το κάδρο του Άρη, δίχως αυτό να σημαίνει ότι βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, ειδικά από τη στιγμή που η υπόθεσή του παραμένει περίπλοκη…

Μετά την αρχική άρνηση της Μάλμε στην πρόταση του Άρη για την αγορά των δικαιωμάτων του Φρανζ Μπρόρσον καλλιεργήθηκε η εντύπωση ότι ουσιαστικές εξελίξεις στην υπόθεση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού θα προκύψουν μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της σουηδικής ομάδας στην προκριματική φάση του Champions League. Σημειώθηκε παράλληλα ότι η υπόθεση του Μπρόρσον βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με αυτή του 22χρονου στόπερ Ανέλ Αχμέντχοντζιτς του οποίου την πώληση διαπραγματεύτηκε (κι ενδεχομένως να συνεχίζει να το πράττει) η Μάλμε τόσο με την Αταλάντα όσο και με ομάδες της Ρωσίας αξιώνοντας ένα ποσό άνω των 8.000.000 ευρώ. Κι αυτό γιατί, η μεταγραφική περίοδος στη Σουηδία ολοκληρώθηκε στις 11 Αυγούστου και η Μάλμε δεν μπορεί να προχωρήσει στην πώληση δύο κεντρικών αμυντικών από τη στιγμή που δεν έχει τη δυνατότητα κάλυψης του κενού που θα δημιουργηθεί.

Οι εξελίξεις επιβεβαίωσαν την αρχική εντύπωση καθώς εδώ και τουλάχιστον τρεις εβδομάδες η υπόθεση του Φρανζ Μπρόρσον παραμένει στάσιμη, αυτό ανάγκασε τον Άρη να αποταθεί και σε άλλες λύσεις όπως του Βραζιλιάνου Σίντνεϊ της Μπέτις, διατηρώντας όμως το ενδιαφέρον του για τον παίκτη. Χθες (24/8) η Μάλμε ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Champions League με την ιστορική πρόκρισή της στους ομίλους της διοργάνωσης, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ξεμπλέχτηκε η υπόθεση του Μπρόρσον.

Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι η Μάλμε έχει αποφασίσει για την περίπτωση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού καθώς εκδήλωσε την πρόθεση επέκτασης του συμβολαίου του το οποίο λήγει στα τέλη του χρόνου. Μάλιστα, είναι διατεθειμένη να αυξήσει τις οικονομικές απολαβές του και φυσικά του προσφέρει ως δέλεαρ τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Παρότι οι πιθανότητες πώλησης του Ανέλ Αχμέντχοντζιτς δεν είναι το ίδιο πολλές σε σχέση με τα δεδομένα που ίσχυσαν πριν από περίπου τρεις εβδομάδες.

Αποφασίζει ο Μπρόρσον

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ενδεχόμενο παραμονής του Μπρορσον στη Μάλμε μέσω επέκτασης συμβολαίου συγκεντρώνει από ελάχιστες έως μηδενικές πιθανότητες. Είναι κάτι που σημειώθηκε κατ’ επανάληψη και από τον σουηδικό Τύπο, η πρόθεση του ποδοσφαιριστή να φύγει από την πατρίδα του αναζητώντας μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Ωστόσο, δείχνει ότι δεν βιάζεται υπό την έννοια ότι δεν έχει αποφασίσει αν θα θελήσει να αποχωρήσει (μέσω πώλησης) στο προσεχές διάστημα ή αν θα θελήσει να ζήσει την εμπειρία των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, παρότι γνωρίζεται ότι λογίζεται ως τέταρτος στόπερ στη Μάλμε.

Προφανώς αυτό θα εξαρτηθεί και από τις προτάσεις που θα κατατεθούν στον σύλλογο που έχει τα δικαιώματά του.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μέσα από την αγωνιστική παρουσία του στους δύο αγώνες με τη Λούντογκορετς, ο Μπρόρσον είδε την αύξηση της τιμής της μετοχής του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, σε σημείο μάλιστα να έχει στα χέρια του ενδιαφέρον από ομάδες πιο προηγμένων Πρωταθλημάτων σε σχέση με το ελληνικό. Στις επόμενες ημέρες θα βάλει κάτω όλα τα δεδομένα και θα αποφασίσει, δίχως να έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο παραμονής στη Μάλμε μέχρι το Δεκέμβριο ούτως ώστε η επιλογή της επόμενης ομάδας να είναι αποκλειστικά προσωπική απόφαση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα