Οι «κομμένοι», ο Μπρόρσον και η αρνητική Μάλμε

Οι «κομμένοι», ο Μπρόρσον και η αρνητική Μάλμε

Οι «κομμένοι», ο Μπρόρσον και η αρνητική Μάλμε

bet365

Ο Άρης έχει… κόψει κάθε συζήτηση για τους Αρίμπας, Λέμος, η προσοχή του βρίσκεται στον Φραντς Μπρόρσον αλλά η Μάλμε δεν έχει την πρόθεση παραχώρησης του Σουηδικού αμυντικού.

Οι απόπειρες επαναπροσέγγισης έπεσαν στο κενό καθώς η στροφή 180ο μοιρών που επιχείρησαν οι Αλεχάντρο Αρίμπας, Μαουρίσιο Λέμος δεν συγκίνησαν τον Άρη. Για τους «κίτρινους» αυτές οι υποθέσεις έκλεισαν από τη στιγμή που οι δύο ποδοσφαιριστές προέβαλαν επιπλέον οικονομικές απαιτήσεις και ειδικά για τον Αρίμπας ο οποίος αθέτησε την αρχική συμφωνία ερχόμενος στη Θεσσαλονίκη, με συνέπεια να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Εν τέλει, δηλώνουν απρόθυμοι να τις ανοίξουν ξανά, παρότι οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν ανταποκριθεί στα κριτήρια της αγωνιστικής αξιολόγησης, παρότι επίσης δεν έχουν στη διάθεσή τους άπλετο χρόνο.

Εδώ και τουλάχιστον δέκα ημέρες, ο Άρης έχει αφοσιωθεί σε άλλες περιπτώσεις έχοντας αποφασίσει παράλληλα να δώσει χρόνο στην περίπτωση του Φρανζ Μπρόρσον. Αυτή παραμένει περίπλοκη καθώς ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός δείχνει να έχει αποφασίσει να ανοίξει νέους ορίζοντες στην καριέρα του, επί του παρόντος όμως δεν έχει τη συγκατάθεση της Μάλμε. «Η μεταγραφική περίοδο στη Σουηδία ολοκληρώθηκε στις 11 Αυγούστου και η Μάλμε δεν προχώρησε στην ενίσχυση του κέντρου άμυνας. Παράλληλα, πρόκειται για μια εύρωστη οικονομικά ομάδα η οποία δεν έχει άμεση ανάγκη τα χρήματα, από τη στιγμή μάλιστα που ήδη εξασφάλισε αρκετά με την παρουσία της στα Playoffs του Champions League. Έχω την αίσθηση ότι η Μάλμε είναι αρνητική στην προοπτική πώλησης του Μπρόρσον. Πιστεύω ότι ο Άρης θα πρέπει να περιμένει το τέλος του φετινού Πρωταθλήματος», είπε (στον ραδιοφωνικό αέρα του Metropolis 95.5) ο συνάδελφος, Λέναρτ Σάνταλ, βάζοντας στη συζήτηση κι ένα ακόμη ισχυρό δεδομένο. Η Μάλμε δεν έχει τη δυνατότητα κάλυψης του κενού του Μπρόρσον στο ενδεχόμενο που αλλάξει πολιτική και αποφασίσει την πώλησή του.

Ο Μπρόρσον

Ο Άρης έχει επενδύσει στο «θέλω» του Μπρόρσον

Ανεξαρτήτως των προθέσεων της Μάλμε, ο Άρης διατηρεί ελπίδα κι αυτή προφανώς πηγάζει από τα «θέλω» του ποδοσφαιριστή. Σε δηλώσεις του προπονητή της σουηδικής ομάδας, Γιον Τόμασον, δεν αποσαφηνίστηκαν οι λόγοι της απουσίας του Μπρόρσον από τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών ή ακόμη από τους αγώνες με τη Ρέιντζερς. Απλά σημείωσε ότι ο παίκτης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικό πρόβλημα, ενισχύοντας την άποψη που θέλει τον ποδοσφαιριστή να διατηρεί τάσεις φυγής. Επιβεβαίωσε πάντως ότι ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός θα είναι στην 11αδα της Μάλμε στο αποψινό (18/8) παιχνίδι με τη Λούντογκορετς λόγω τιμωρίας του Ανέλ Αχμέντχοντζιτς. Ο τελευταίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των Αταλάντα, Λοκομοτίβ Μόσχας και Ρουμπίν Καζάν και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του σουηδικού Τύπου, η συζήτηση για την πώλησή του περιστρέφεται γύρω από ένα ποσό της τάξεως των 8.000.000 ευρώ. Προφανέστατα, είναι από αυτές που επηρεάζουν ή θα επηρεάσουν την εξέλιξη της υπόθεσης του Μπρόρσον.

Ο Άρης συνεχίζει να ασχολείται με την περίπτωσή του καθώς (προφανώς) έχει εκτιμήσει την επιθυμία αποχώρησής του από τη Μάλμε και δημιουργίας μιας νέας προοπτικής στην καριέρα του. «Δεν γνωρίζω τις σκέψεις του Μπρόρσον, αν δηλαδή θέλει μια νέα προοπτική στην καριέρα του. Ενδιαφέρον υπήρξε πάντως και από ομάδα της Σαουηδικής Αραβίας. Αγωνίζεται πολλά χρόνια στη Σουηδία, μπορεί να θέλει μια αλλαγή στην καριέρα του», σημείωσε ο Σουηδός συνάδελφος.

Τα χρονικά περιθώρια είναι περιορισμένα

Η διαφορά σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν είναι ότι πλέον ο Άρης έχει πολύ λιγότερα αποθέματα χρόνου στη διάθεσή του. Ενδεχομένως να του προσφέρει… bonus ολίγων ημερών η αναβολή της πρεμιέρας της Interwetten Superleague, κρίνοντας όμως και από τις πρόσφατες δηλώσεις του Άκη Μάντζιου – όπου έθεσε το ζήτημα ενίσχυσης στο κέντρο της άμυνας – είναι προφανές ότι θα πρέπει να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες, ούτως ώστε ο νέος παίκτης να έχει στη διάθεσή του χρόνο για να προσαρμοστεί στην ομάδα και να αφομοιώσει τον ρόλο του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα