Ο Άρης και η πίεση της Μπέτις για το συμβόλαιο του Σίντνεϊ

Ο Άρης και η πίεση της Μπέτις για το συμβόλαιο του Σίντνεϊ

Ο Άρης και η πίεση της Μπέτις για το συμβόλαιο του Σίντνεϊ

bet365

Ο Βραζιλιάνος Σίντνεϊ είναι από τους στόχους του Άρη για το κέντρο της άμυνας και ο ισπανικός Τύπος στέκεται στην πίεση που νιώθει πλέον η Μπέτις για να αποδεσμεύσει τον έμπειρο στόπερ.

Παρά την αρνητική απάντηση του 32χρονου κεντρικού αμυντικού, ο Άρης δεν έχει αποσύρει από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων την πρόταση για διετές (κλειστό) συμβόλαιο συνεργασίας. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν κόπηκε η γραμμή επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, παρότι η οικονομική διαφορά είναι σημαντική. Οι «κίτρινοι» ελπίζουν ότι ο Σίντνεϊ θα μειώσει τις οικονομικές απαιτήσεις του και θα πλησιάσει στα οικονομικά δεδομένα που του προσφέρουν. Ακριβώς το αντίθετο ισχύει για τον ποδοσφαιριστή. Στη μέση βρίσκεται η Μπέτις η οποία μάλλον νιώθει μεγαλύτερη πίεση απ’ όλου διότι έχει να πληρώσει ένα συμβόλαιο άνω του 1.000.000 ευρώ για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν υπολογίζεται από το τεχνικό επιτελείο.

Αυτό αναφέρει σήμερα (24/8) ο ισπανικός Τύπος τονίζοντας ότι πλέον το πρόβλημα έχει μεταφερθεί στην Μπέτις και δεν είναι το μοναδικό. Οι Ισπανοί δεν αναφέρουν ποσά, γράφουν όμως ονόματα παικτών οι οποίοι έχουν συμβόλαια, δεν υπολογίζονται αλλά παραμένουν στην ομάδα. «Ο Σίντνεϊ είχε προτάσεις, τουλάχιστον τέσσερις, αλλά όλες απορρίφθηκαν με τελευταία αυτή του Άρη», τονίζεται σε διάφορα ΜΜΕ της Ισπανίας και παράλληλα σημειώνουν το ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ. «Η Μπέτις δεν θέλει να δώσει ούτε ευρώ αλλά και οι προτάσεις που δέχθηκε ο Σίντνεϊ δεν ήταν αντίστοιχες του ύψους του συμβολαίου του», συμπληρώνουν. Μάλιστα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να χρειαστεί η Μπέτις να βάλει το χέρι στην τσέπη ούτως ώστε να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του παίκτη ούτως ώστε να γλιτώσει χρήματα από την αποδέσμευσή του.

«Η Μπέτις θα χρειαστεί να πληρώσει»

Εδώ βρίσκεται το σημείο «κλειδί» στις διαπραγματεύσεις του παίκτη με τον Άρη. Ο Σίντνεϊ έχει συμβιβαστεί με το γεγονός ότι θα χάσει χρήματα (σε σχέση με αυτά που θα πάρει αν μείνει στην Μπέτις) αλλά είναι διατεθειμένος να το κάνει προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα που θα του προσφέρει πρωταγωνιστικό ρόλο. Προφανώς το ποσό που προσφέρει ο Άρης για συμβόλαιο δύο χρόνων, μαζί με το αντίστοιχο της αποζημίωσης που θα πάρει από την Μπέτις, δεν είναι αρκετό για να τον πείσει. Ενδεχομένως όμως να βρισκόμαστε στην τελική ευθεία μιας διαπραγμάτευσης με την Μπέτις να βρίσκεται πλέον στη δυσκολότερη θέση.

Ο Άρης διατηρεί επικοινωνία αλλά δεν δείχνει την πρόθεση αύξησης της προσφοράς του. Αυτή η πολιτική που ακολουθεί προφανώς σχετίζεται και με το γεγονός ότι υπάρχουν κι άλλες ανοιχτές υποθέσεις, μία εξ αυτών είναι του Φρανζ Μπρόρσον. Παρά την άρνηση της Μάλμε και των οικονομικών απαιτήσεών της για την παραχώρηση του Σουηδού κεντρικού αμυντικού, η… φωτογραφία του δεν έχει φύγει από το κάδρο. Μάλιστα, στον Άρη εκτιμούν ότι μετά τον αποψινό (24/8) αγώνα τη Μάλμε με τη Λούντογκορετς για μια θέση στους ομίλους του Champions League, θα υπάρξουν εξελίξεις, ίσως και αναπροσαρμογή της θέσης της σουηδικής ομάδας καθώς ο ίδιος ο παίκτης θέλει να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα