Gazzetta dello Sport: «Η Νάπολι πουλάει άμεσα τον Μανωλά και παίρνει Γιουσούφ» (pic)

Gazzetta dello Sport: «Η Νάπολι πουλάει άμεσα τον Μανωλά και παίρνει Γιουσούφ» (pic)

bet365

Ιταλικό δημοσίευμα θέλει τον Κώστα Μανωλάς άμεσα μακριά από τον ιταλικό νότο, καθώς στο σύλλογο θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα και να πάρουν τον Ζαϊντού Γιουφούφ.

Το σίριαλ «Μανωλά» έχει ακόμη επεισόδια ενώ η μεταγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος της.

Η «Gazzetta dello Sport» τονίζει ότι στη Νάπολι έχουν βάλει τον διεθνή στόπερ στη λίστα με τους προς αποχώρηση παίκτες. Στην ίδια μοίρα με τον Μανωλά κι ο Αντάμ Ουνάς.

Ο λόγος είναι ότι θέλουν να βρουν χρήματα για να κινηθούν για τον 22χρονο μέσο της Σεντ Ετιέν Ζαϊντού Γιουσούφ.

Πάντως, το δημοσίευμα στέκεται στο γεγονός ότι η διοίκηση θέλει 15 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Ελληνα αμυντικό - ποσό απαγορευτικό για τα ερυθρόλευκα ταμεία.

Θυμίζουμε ότι η Corriere dello Sport σε πρόσφατο δημοσίευμά της έκανε λόγο για σύγκρουση Μανωλά, Ραϊόλα με Ντε Λαουρέντις. Φαίνεται πως ο παίκτης πιέζει όπως μπορεί για να φύγει και να επιστρέψει στο Λιμάνι αλλά στη Νάπολι θέλουν το ανάλογο ποσό από την αποχώρησή του καθώς πριν δύο χρόνια πλήρωσαν στη Ρόμα περίπου 35 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα