«Σύγκρουση Μανωλά, Ραϊόλα με Ντε Λαουρέντις»

«Σύγκρουση Μανωλά, Ραϊόλα με Ντε Λαουρέντις»

bet365

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μίνο Ραϊόλα κι ο Κώστας Μανωλάς είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Νάπολι ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή και να ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του διεθνούς στόπερ στον Ολυμπιακό.

Η «Corriere dello Sport», μετά το δημοσίευμα ότι «ο Μανωλάς μετράει τις τελευταίες του μέρες στη Νάπολι, αφού θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό», επιστρέφει με νέο ρεπορτάζ.

Συγκεκριμένα, τονίζεται ότι «υπήρξε μια πολύ έντονη συζήτηση μεταξύ της Νάπολι, του Μανωλά και του ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα. Ο λόγος της σύγκρουσης συνδέεται με την αποτυχία (τουλάχιστον προς το παρόν) να πουληθεί ο παίκτης στον Ολυμπιακό».

Στη συνέχεια το εν λόγω ρεπορτάζ υποστηρίζει:

«Δεν είναι μυστικό ότι ο Έλληνας παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι ο Σπαλέτι τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και η αποχώρησή του, ακριβώς μία εβδομάδα πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου, θα έπεφτε σαν ογκόλιθος στα πλάνα του».

Επίσης, μέσα σ' όλα τ' άλλα γίνεται σαφές πως «ο Ντε Λαουρέντις συνεχίζει να ζητά 15 εκατ. ευρώ για να αφήσει το διεθνή αμυντικό να φύγει - ποσό που εξακολουθεί να θεωρείται υπερβολικό από τον ελληνικό σύλλογο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα