Οι πλέον κρίσιμες ώρες για Μανωλά και Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Οι πλέον κρίσιμες ώρες για Μανωλά και Ολυμπιακό

bet365

Στην Ιταλία διαρρέουν πως μέσα στα επόμενα δύο με τρία 24ωρα θα κριθούν τα πάντα για τον Μανωλά και τον Ολυμπιακό...

Τα τελευταία χρονικά ρεπορτάζ στη γειτονική μας χώρα εξακολουθούν να μεταφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει ακόμα σημαντικές πιθανότητες για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Ωστόσο λόγω της σκληρής στάσης της Νάπολι - και με δεδομένο ότι δεν έχει βρει τον διάδοχό του για την άμυνα - θεωρείται πως τα επόμενα δύο με τρία 24ωρα θα είναι πιο κρίσιμα από ποτέ.

Για τον Ολυμπιακό το πλέον σημαντικό στοιχείο παραμένει το σκληρό πρέσινγκ του έμπειρου μπακ προς τη Νάπολι.

Ενός Μανωλά που φαίνεται ότι με τον Ολυμπιακό τα έχει βρει για ένα συμβόλαιο πέντε ετών και με περίπου 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Σημειώνεται βέβαια πως η υπόθεση του Κώστα Μανωλά παραμένει σε συνάρτηση με εκείνη του Σεμέδο, με τον στόχο για τον Πορτογάλο μπακ να είναι να πουληθεί και έτσι ο Ολυμπιακός να πάρει και το ποσό που θέλει και να μην έχει πια αυτό το μεγάλο συμβόλαιό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα