Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Ακπομ, Περέιρα, Μιτρίτα, Κορέα

Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Ακπομ, Περέιρα, Μιτρίτα, Κορέα

bet365

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε ουσιαστικά σε τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα», καθώς ήρθε στη Θεσσαλονίκη ο 26χρονος φορ και αναμένονται ο 28χρονος αριστερός μπακ και ο 26χρονος εξτρέμ αντίστοιχα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα κάνει το δρομολόγιο Ρώμη-Ιντερ αντί 31 εκατομμυρίων ευρώ.

Στη Θεσσαλονίκη χτυπούσε απόψε (24/8) η καρδιά της εγχώριας μεταγραφικής κίνησης, πάντα σε ότι αφορά «τελειωμένα» deals. Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής καθώς «έκλεισε» 3 «μέτωπα» και οι... μηχανές δούλευαν στο φουλ.

Πιο συγκεκριμένα στην Ελλάδα βρίσκεται ήδη ο Τσούμπα Ακπομ που δεν χρειάζεται συστάσεις καθώς ο 26χρονος φορ ήταν και τη διετία 2016-2018 στην ομάδα, ενώ άμεσα αναμένονται ο 28χρονος αριστερός μπακ Σίντκλεϊ Φερέιρα Περέιρα που έπαιζε στην Ντιναμό Κιέβου και ο Αλεξάντρου Μιτρίτα και ο 26χρονος Ρουμάνος εξτρέμ από τη New York FC. Ετσι στην Τούμπα... διευθέτησαν άμεσα ένα μεγάλο μέρος των μεταγραφικών τους εκκρεμοτήτων.

Την ίδια στιγμή στον Παναθηναϊκό «φιξαρίστηκε» η άφιξη του Ραμόν Λούντκβιστ και ο Σουηδός χαφ θα «πατήσει» αύριο στην Αθήνα.


Στο Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό «έσκασε» η ανακοίνωση για τον 32χρονο στράικερ Ρούντι Ζεστέντ, ενώ στην Ελλάδα για λογαριασμό τους ήρθε και ο Ιταλός χαφ Ίβαν Βαρόνε.

Επίσημο deal είχαμε και στο Περιστέρι όπου ο Ατρόμητος έκανε official την απόκτηση του Τζόρτζε Ντένιτς, με τη μορφή του δανεισμού από τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Στη Νίκαια τώρα είχαμε... έμμεση ανακοίνωση, καθώς ο Δημήτρης Σπανός, κόουτς του Ιωνικού, επισημοποίησε πως ο Ισπανός χαφ Χοσέ Κάνιας, με παλαιότερη θητεία στον ΠΑΟΚ, θα συνεχίσει στην ομάδα.

Κλείνοντας στον Αρη έγινε επαγγελματίας ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός Κυριάκος Ασλανίδης.

Εκτός των συνόρων ο κύβος ερρίφθη. Ο Χοακίν Κορέα αφήνει τη Ρώμη για το Μιλάνο. Η Ίντερ προχωρά στην απόκτηση του 27χρονου Αργεντινού επιθετικού από τη Λάτσιο αντί του ποσού των 31 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Κορέα αποτελεί προσωπική επιλογή του πρώην προπονητή των Αετών και νυν των Νερατζούρι, Σιμόνε Ιντσάγκι και προστίθεται δίπλα στον Έντιν Τζέκο, ο οποίος θεωρείται ο βασικός φορ.

Η Μπέρνλι αποκτά τον Μαξουέλ Κορνέ από τη Λυών αντί 17,5 εκατομμυρίων, ποσοστό που καθιστά τον 24χρονο Ιβοριανό αριστερό μπακ ως την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των Κλάρετς.

Στην ομάδα από την οποία ουσιαστικά ξεκίνησε την καριέρα του επέστρεψε ο Ντάβιντε Τζαπακόστα. Η Αταλάντα ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου Ιταλού διεθνή δεξιού μπακ από την Τσέλσι αντί 10 εκατομμυρίων ευρώ. Η ομάδα του Μπέργκαμο, αντίθετα, πούλησε τον 22χρονο Γερμανό αριστερό μπακ, Λέναρτ Τσιμπόρα, στην Τζένοα αντί 5,5 εκατομμυρίων ευρώ. Η Βενέτσια έκανε δικό της τον 26χρονο Γάλλο επιθετικό, Τομά Ανρί, καταβάλλοντας το ποσό των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ στη Λόιβεν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα