Σπανός: «Τελειωμένη η μεταγραφή του Κάνιας»

Σπανός: «Τελειωμένη η μεταγραφή του Κάνιας»

Σπανός: «Τελειωμένη η μεταγραφή του Κάνιας»

bet365

Ο κόουτς του Ιωνικού μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας, αλλά και την άφιξη του Ισπανού χαφ στην Ελλάδα για λογαριασμό της

Για την πορεία της προετοιμασίας του Ιωνικού αλλά και για την απόκτηση του Κάνιας μίλησε ο Δημήτρης Σπανός στο Metropolis. Οπου ο κόουτς της ομάδας ανέφερε πως ο πρώην χαφ του ΠΑΟΚ θα είναι την επόμενη σεζόν κάτοικος Νίκαιας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Για την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος: «Είναι πολύ σημαντικό. Εμείς που ερχόμαστε από Β εθνική έχουμε συνηθίσει καταστάσεις. Όταν έχεις πλάνο 7-8 εβδομάδων για να ετοιμαστείς Σε μας βγήκε σε καλό γιατί χάσαμε 2 εβδομάδες από τον κορωνοϊό. Θα παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Για τη μεταγραφή του Κάνιας: «Θα έρθει την Παρασκευή. Έχει τελειώσει η μεταγραφή. Θα περάσει εργομετρικά και εξατάσεις και αν όλα πάνε καλά από Δευτέρα θα μπει στις προπονήσεις,. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να υπάρχει συνέπεια. Είναι πολύ βασικό να έχουμε εμπειρία για αυτό αλλάξαμε όλη την ομάδα. Ήταν μια πολύ καλή ομάδα αλλά Β εθνικής και μας πόνεσε πολύ για κάποια παιδιά που έφυγαν».


Για την ευκαιρία να δουλέψει στη Super League Interwetten: «Οχι μόνο εγώ και αλλά παιδιά στις παρακάτω κατηγορίες, την αξίζουν. Μέρα με τη μέρα γίνεσαι καλύτερος και ήρθε ώρα να δείξουμε κι εμείς τι μπορούμε να κάνουμε στην μεγάλη κατηγορία».

Για τους στόχους: «Στην πρώτη μας σεζόν, σίγουρα ο στόχος είναι η παραμονή».

Για τον φετινό Αρη: «Είναι πολύ καλός ο Αρης με μετάγραφες έξω από αυτά που τον είχαμε συνηθίσει. Εύχομαι να τα πάει όσο το δυνατόν καλύτερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα