Ο ΠΑΟΚ προχωράει και κλείνει άμεσα Σίντκλεϊ, Άκπομ και Μιτρίτα!

Ο ΠΑΟΚ προχωράει και κλείνει άμεσα Σίντκλεϊ, Άκπομ και Μιτρίτα!

bet365

Οι «ασπρόμαυροι» μπαίνουν στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων για την οριστικοποίηση των τριών μεταγραφικών κινήσεων (Σίντκλεϊ, Άκπομ, Μιτρίτα) με τη μορφή δανεισμού. Μένει στον ΠΑΟΚ ο Τσιγγάρας.

Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ, καθώς οι Σίντκλεϊ Φερέιρα, Τσούμπα Άκπομ και Αλεξάντρου Μιτρίτα οδεύουν προς την Τούμπα.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό τις διαπραγματεύσεις τόσο με την Ντιναμό Κιέβου, όσο και με τη Μίντλεσμπρο για την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών με τη μορφή δανεισμού και ρήτρα εξαγοράς των συμβολαίων το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ υπάρχει συμφωνία και με την New York FC για τον δανεισμό του Ρουμάνου εξτρέμ.

Οι συζητήσεις ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ντιναμό Κιέβου -επιβιώνοντας το Gazzetta- έχουν μπει στο τελικό στάδιο για τον 28χρονο αριστερό φουλ-μπακ, ο οποίος μέχρι πριν λίγες μέρες διαπραγματευόταν (οι Βραζιλιάνοι ατζέντηδες του) με τη Βέρντερ Βρέμης.

Το καλοκαίρι του 2018 αποκτήθηκε από την ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου από την Ατλέτικο Παραναένσε, αντί 5.000.000 ευρώ, ωστόσο δεν κατάφερε να μετρήσει την επόμενη τριετία περισσότερες από 30 συμμετοχές στο ουκρανικό πρωτάθλημα, ενώ για ένα διάστημα επέστρεψε στη Βραζιλία και την Κορίνθιανς.

Η Μίντλεσμπρο μπαίνει στην τελική ευθεία για την απόκτηση του Άντραζ Σπόραρ, όπως διαβάσατε προ ημερών στο Gazzetta, μια κίνηση που θα ανοίξει διάπλατα το δρόμο για την απόκτηση του «κλεισμένου», Τσούμπα Άκπομ και την επιστροφή του Άγγλου φορ στην Τούμπα.

Για τον Αλεξάντρου Μιτρίτα πριν από λίγο η New York FC άναψε το πράσινο φως προκειμένου να προχωρήσουν οι επαφές και να φτάσουν οι δύο πλευρές σε οριστική συμφωνία.

Θα πρέπει να ολοκληρωθεί τυπικά ο δανεισμός του 26χρονου Ρουμάνου στην Αλ Αχλί για να προχωρήσει ο νέος δανεισμός του στους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Οχι στον Ατρόμητο για Τσιγγάρα

Οι Περιστεριώτες χτύπησαν για δεύτερη φορά την πόρτα του ΠΑΟΚ, για την απόκτηση του Χάρη Τσιγγάρα ως ελεύθερου, ωστόσο η απάντηση των «ασπρόμαυρων» ήταν αρνητική και ο νεαρός αμυντικός μέσος, που μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, θα παραμείνει στο ρόστερ του «Δικεφάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα