ΠΑΟΚ: To… MLS κρίνει το μέλλον στις υποθέσεις Μιτρίτα και Τζιοβίνκο!

ΠΑΟΚ: To… MLS κρίνει το μέλλον στις υποθέσεις Μιτρίτα και Τζιοβίνκο!

ΠΑΟΚ: To… MLS κρίνει το μέλλον στις υποθέσεις Μιτρίτα και Τζιοβίνκο!

bet365

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού στρέφεται το βλέμμα των «ασπρόμαυρων» περιμένοντας τα νέα για την περίπτωση του Αλεξάντρου Μιτρίτα. Τα δεδομένα στην υπόθεση του Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο.

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτα τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και απομένει η τελική απόφαση των ανθρώπων της New York FC, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο 26χρονος Ρουμάνος μεσοεπιθετικός γνωρίζει τα πάντα για τον ΠΑΟΚ, έχει μιλήσει ήδη με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και παρότι με τις χτεσινές του δηλώσεις στην πατρίδα του άφησε ανοικτά όλα τα δεδομένα (σήμερα προπονήθηκε στη Ρουμανία με την πρώην ομάδα του την Κραϊόβα που επίσης ενδιαφέρεται) φαίνεται να έχει αποδεχθεί την πρόταση των Κυπελλούχων Ελλάδας.

Το θέμα του Μιτρίτα έχει μπει στην τελική ευθεία του και απομένει η τελική απάντηση της ομάδας από το MLS, που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα γίνει γνωστή μέσα στις επόμενες ώρες.

Τι ισχύει για την υπόθεση Τζιοβίνκο

giovinco_juve

Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός είναι εδώ και δύο μήνες βασικός μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ. Όπως έχει γράψει το Gazzetta έχει στα χέρια του συγκεκριμένη οικονομική πρόταση (περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια) και στην οποία δεν έχει απαντήσει.

Το σίγουρο είναι πως ο Τζιοβίνκο έχοντας καταφέρει να μείνει ελεύθερος από την Αλ Χιλάλ μπορεί να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μαζί με τον μάνατζερ του εξετάζουν προτάσεις που υπάρχουν τόσο από την Ιταλία (Σαμπντόρια), όσο και από ομάδες του MLS (Κολούμπους Κρου, Λος Άντζελες Γκάλαξι).

Η επιστροφή σ’ ένα πρωτάθλημα που το γνωρίζει καλά, έχει κατακτήσει τίτλους και έχει εισπράξει μεγάλα συμβόλαια ως παίκτης του Τορόντο, είναι ένα δέλεαρ για τον 34χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα υποστήριζε ότι πρώτος στόχος του είναι να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κλείσει την πόρτα του στον «Σέμπα», όμως τώρα δεν παίζει μόνος του και ξέρει ότι για να τον κάνει δικό του θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση και να ανεβάσει την πρόταση του.

Με τις ημέρες να κυλούν και να φτάνουμε στο φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου τα πάντα είναι ανοικτά, απομένει να φανεί αν τελικά οι «ασπρόμαυροι» θα κάνουν την κίνησή τους και ο Ιταλός σταρ αποφασίσει να χαμηλώσει τις υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα