ΑΕΚ: Η κουβέντα για τις αποχωρήσεις και η πιθανότητα πρότασης ως το τέλος των μεταγραφών

ΑΕΚ: Η κουβέντα για τις αποχωρήσεις και η πιθανότητα πρότασης ως το τέλος των μεταγραφών

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Η κουβέντα για τις αποχωρήσεις και η πιθανότητα πρότασης ως το τέλος των μεταγραφών

bet365

Στην ΑΕΚ σημαντικό κομμάτι είναι και εκείνο των αποχωρήσεων των παικτών που δεν υπολογίζονται, ενώ δεν αποκλείεται στην τελική ευθεία των μεταγραφών να προκύψει και πρόταση για κάποιον παίκτη που ανήκει στον βασικό κορμό.

Στην ΑΕΚ θέλουν ακόμη 1+1 προσθήκες ως τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου (προτεραιότητα έχει ο αριστερός εξτρέμ που θα μπορεί να αγωνίζεται και πίσω από τον επιθετικό, όμως δεν πρέπει να αποκλείεται εντελώς και η κίνηση για δημιουργικό κεντρικό μέσο αν προκύψει αποχώρηση), ωστόσο σημαντικό κομμάτι είναι και εκείνο των αποδεσμεύσεων με παίκτες που δεν υπολογίζονται. Και ακόμα υπάρχουν διάφοροι που ανήκουν στο ρόστερ, αλλά δεν βρίσκονται στα πλάνα του Μιλόγεβιτς και οι κιτρινόμαυροι πρέπει στο τελευταίο δεκαήμερο των μεταγραφών να βρουν λύση για να μην τους ακολουθεί και το... βάρος των συμβολαίων τους.

Οι Σιμάο, Νταντσένκο και Λόπες που δεν υπολογίζονται

Χαρακτηριστικότερη φυσικά είναι η περίπτωση του Νταβίντ Σιμάο, ο οποίος εδώ και καιρό βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ για να λύσει το συμβόλαιό του, ωστόσο αποτέλεσμα δεν έχει υπάρξει καθώς δεν είναι εύκολο να συμφωνηθεί το ποσό της αποζημίωσης μαζί του. Άλλωστε στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για ένα συμβόλαιο κοντά στις 400.000 ευρώ ετησίως, με τον παίκτη να μην είναι διατεθειμένος να χάσει τα χρήματα αυτά, τη στιγμή που μία ενδιαφερόμενη που έχει εμφανιστεί για εκείνον, η Πάσος Φερέιρα, τον θέλει μόνο ως ελεύθερο. Επίσης υπάρχουν οι περιπτώσεις των Όλεγκ Νταντσένκο και Έλντερ Λόπες, οι οποίοι όπως είναι γνωστό έχουν τεθεί εκτός πλάνων και συνεχίζονται οι συζητήσεις για την παραχώρησή τους. Για τον Νταντσένκο η Αχμάτ Γκρόζνι έχει ήδη κάνει επαφή με την ΑΕΚ και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, ενώ για τον Λόπες τελευταία μια ομάδα φέρεται να έχει κάνει κρούση στην ΑΕΚ. Ο ίδιος άλλωστε ψαχνόταν σε Πορτογαλία, Τουρκία και Βέλγιο όλο το προηγούμενο διάστημα. Μένει να φανεί πως θα εξελιχθούν και οι δύο αυτές υποθέσεις.

Η πιθανότητα να έρθει πρόταση για παίκτη του βασικού κορμού

Φυσικά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί μέχρι τις 31 Αυγούστου να φτάσει πρόταση για παίκτη της ΑΕΚ που αποτελεί μέλος του βασικού κορμού της ομάδας. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο και ικανοποιεί την ΑΕΚ, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να αποχωρήσει, τότε από την Ένωση δεν θα του κλείσουν τον δρόμο. Για παράδειγμα είναι γνωστό ότι ο νέος ατζέντης του Στράτου Σβάρνα, ο Βιντσέντζο Καβαλιέρε ψαχνόταν εδώ και καιρό για να φέρει πρόταση από την Ιταλία. Κάτι που θα μπορούσε για παράδειγμα να προκύψει στο τελευταίο δεκαήμερο της μεταγραφικής περιόδου. Το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί και με άλλες περιπτώσεις όπως του Σάκχοφ, του Μπακάκη ή με οποιονδήποτε άλλο παίκτη καθώς όσο το παζάρι είναι ανοικτό μέχρι το... παρά ένα μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε.

Τι γίνεται με τους «μικρούς»

Την ίδια στιγμή, το ενδιαφέρον της Μάαστριχτ για τον Χρήστο Γιούση υφίσταται. Άλλωστε ο 22χρονος εξτρέμ βρίσκεται για δοκιμή στην Ολλανδία και στην ΑΕΚ περιμένουν αν τελικά θα προχωρήσει ο δανεισμός του εκεί ή αν θα επιστρέψει για τη Β' ομάδα. Από αυτήν δεδομένα θα αποχωρήσει πάντως ο Πέταρ Καρακλάιτς, ο οποίος έχει ειδοποιηθεί να βρει ομάδα και ήδη ο ατζέντης του ψάχνεται στη Σερβία. Τέλος, αναφορικά με παίκτες όπως ο Βένταντ Ραντόνια, ο Αλέξανδρος Παρράς και ο Κώστας Ρουκουνάκης που δεν θα φύγουν για προετοιμασία με την ΑΕΚ Β', αυτοί παραμένουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και είναι πιθανό να αποτελούν τις περιπτώσεις των παικτών που θα βρίσκονται μεταξύ πρώτης και δεύτερης ομάδας. Κάτι φυσικά που θα φανεί μέσα στο επόμενο διάστημα και κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα