ΑΕΚ: Η «χημεία» που θέλει να βρει ο Μιλόγεβιτς και οι δύο επιπλέον προσθήκες που εξετάζονται

ΑΕΚ: Η «χημεία» που θέλει να βρει ο Μιλόγεβιτς και οι δύο επιπλέον προσθήκες που εξετάζονται

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Η «χημεία» που θέλει να βρει ο Μιλόγεβιτς και οι δύο επιπλέον προσθήκες που εξετάζονται

bet365

Το βασικό αυτή τη στιγμή για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι να δώσει ομοιογένεια στην ΑΕΚ, καθώς και να γίνουν οι επιπλέον μεταγραφικές κινήσεις ώστε να έχει ένα πλήρες ρόστερ στα χέρια του.

Μετά το κάζο του ευρωπαϊκού αποκλεισμού από τη Βελέζ, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι αναγκασμένος να μοντάρει την ΑΕΚ μόνο μέσα από τις προπονήσεις και από τις φιλικές αναμετρήσεις που δίνουν οι κιτρινόμαυροι (όπως αυτή που ακολουθεί το Σάββατο με τον Αστέρα Τρίπολης), τη στιγμή που η έναρξη του πρωταθλήματος αυτό το σαββατοκύριακο αναβλήθηκε.

Η ομοιογένεια που θέλει να δώσει ο Μιλόγεβιτς στο σύνολό του

Φυσικά αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο καθώς τα φιλικά δεν δίνουν την ίδια δυνατότητα σε συνθήκες πίεσης, όπως θα είχαν οι κιτρινόμαυροι αν συνέχιζαν στα προκριματικά του Europa Conference League. Ωστόσο, μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό ο Μιλόγεβιτς μπορεί μόνο μέσα από την καθημερινή δουλειά στα Σπάτα και από τα φιλικά ματς να εστιάζει σε όλα όσα έχει στο μυαλό του για το πλάνο που θέλει να εξελίξει.

Το βασικό για τον 51χρονο Σέρβο κόουτς είναι η ΑΕΚ να «δέσει» όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Άλλωστε τα νέα πρόσωπα είναι πολλά. Έχουμε αναλύσει ήδη ότι σε επίπεδο ενδεκάδας ήδη είναι οκτώ οι νέοι παίκτες, κάτι που σημαίνει μια ολοκληρωτική αλλαγή στο αρχικό σχήμα. Αρκετή δουλειά, επιμονή, υπομονή και χρόνο πλέον χρειάζεται η ΑΕΚ προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη «χημεία» και το σύνολο να αποκτήσει αυτοματισμούς, σε συνδυασμό φυσικά με τα αποτελέσματα όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Οι τελευταίες πινελιές στο μεταγραφικό παζάρι που κλείνει

Την ίδια στιγμή στο στρατόπεδο της ΑΕΚ μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου στα τέλη Αυγούστου εξετάζονται όπως είναι γνωστό δύο ακόμα προσθήκες για να συμπληρωθεί το παζλ του ρόστερ. Ενός ακόμη εξτρέμ, μετά την ολοκλήρωση της απόκτησης του Άμραμπατ, και ενός δημιουργικού κεντρικού μέσου. Μένει να φανεί αν η Ένωση πραγματοποιήσει και τις δύο προσθήκες ή αν προχωρήσει τελικά σε μία από αυτές. Βρισκόμαστε άλλωστε στην τελική ευθεία και μέχρι το... παρά πέντε όλα είναι ανοικτά, όπως για παράδειγμα και να προκύψει κάποια πρόταση για παίκτη του βασικού κορμού.

Στα άκρα της επίθεσης υπάρχουν ο Λιβάι Γκαρσία, ο Άμραμπατ και ο Αλμπάνης, συνεπώς φαίνεται πως η ΑΕΚ έχει ανάγκη για ακόμα μια προσθήκη προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερο βάθος στα πλάγια της επίθεσης, μιας και ο Τάνκοβιτς έχει περισσότερο κεντρικό ρόλο στα πλάνα του Μιλόγεβιτς όταν τον χρησιμοποιεί βασικό. Όσο για τον χαφ, επίσης αποτελεί μεγάλη ανάγκη για την Ένωση, προκειμένου να διαθέτει εκτός από τον Πέτρο Μάνταλο ακόμα έναν παίκτη που να παίζει κάθετα και να φτιάχνει παιχνίδι. Μια επιλογή που να μπορεί να προσφέρει στο «8» και στο «10» αναβαθμίζοντας κι άλλο τον κιτρινόμαυρο άξονα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα