ΑΕΚ: Ενδιαφέρον της Πάσος Φερέιρα για Σιμάο

ΑΕΚ: Ενδιαφέρον της Πάσος Φερέιρα για Σιμάο

ΑΕΚ: Ενδιαφέρον της Πάσος Φερέιρα για Σιμάο

bet365

Ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ έχει πρόταση από την Πάσος Φερέιρα, ωστόσο η υπόθεση μπορεί να προχωρήσει μόνο αν καταφέρει να φτάσει σε συμφωνία με την Ένωση για να μείνει ελεύθερος...

Εκτός από το κομμάτι των ενισχύσεων στην ΑΕΚ, σημαντικό είναι και εκείνο των αποδεσμεύσεων με παίκτες που δεν υπολογίζονται και ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Νταβίντ Σιμάο.

Ο 31χρονος Πορτογάλος μέσος αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν στη Μορεϊρένσε ως δανεικός και έχει ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό του με την Ένωση. Ένα συμβόλαιο που αποτελεί «αγκάθι» για τους κιτρινόμαυρους καθώς εκτός του ότι ο παίκτης είναι εκτός πλάνων, έχει να λαμβάνει κοντά στις 400.000 ευρώ ετησίως.

Η ΑΕΚ είχε ενημερώσει τον ατζέντη του Σιμάο να βρει πρόταση και αυτός κίνησε τις διαδικασίες. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία για τον 31χρονο χαφ έχει προκύψει ενδιαφέρον από την Πάσος Φερέιρα. Η πορτογαλική ομάδα, ωστόσο, θα μπορούσε να αποκτήσει τον Σιμάο μόνο αν αυτός έμενε ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι εύκολο καθώς η πρόταση που έχει στα χέρια του ο παίκτης είναι αρκετά χαμηλότερη σε σχέση με το συμβόλαιο που έχει στην ΑΕΚ και οι συζητήσεις που έχουν γίνει μεταξύ της Ένωσης και του Σιμάο για να συμφωνηθεί μια αποζημίωση και να μείνει ελεύθερος δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα...

Πέρα από τον Σιμάο, όπως είναι γνωστό, και οι Χνιντ, Ινσούα και Ντέλετιτς αποτελούν το γκρουπ παικτών που δεδομένα δεν υπολογίζονται από την ΑΕΚ και τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν σε μια εβδομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα