ΑΕΚ: Η Αχμάτ Γκρόζνι θέλει τον Νταντσένκο

ΑΕΚ: Η Αχμάτ Γκρόζνι θέλει τον Νταντσένκο

ΑΕΚ: Η Αχμάτ Γκρόζνι θέλει τον Νταντσένκο

bet365

Στο στόχαστρο της ρωσικής ομάδας είναι ο Όλεγκ Νταντσένκο, ο οποίος όπως είναι γνωστό δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ.

Ο 27χρονος Ουκρανός μπακ είχε τεθεί εκτός πλάνων στην ΑΕΚ μαζί με τον Έλντερ Λόπες και είχε ειδοποιηθεί να ψάξει για πρόταση προκειμένου να αποχωρήσει.

Τελευταία ένας ρωσικός σύλλογος εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτησή του και όπως αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα «Δικέφαλος», η ομάδα αυτή είναι η Αχμάτ Γκρόζνι.

Η Αχμάτ έχει καταθέσει πρόταση στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς, καλύπτοντας το συμβόλαιο του Νταντσένκο, όπως τονίζει το δημοσίευμα.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ επιθυμεί πώληση του 27χρονου Ουκρανού μπακ, ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη, πραγματοποιώντας 11 εμφανίσεις με την Ένωση. Ωστόσο, αν η ρωσική ομάδα επιμείνει στη φόρμουλα που έχει προτείνει, τότε είναι πιθανό η ΑΕΚ να πει το «ναι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα