ΑΕΚ - Αστέρας: Με τηλεοπτική κάλυψη τελικά η φιλική αναμέτρηση

ΑΕΚ - Αστέρας: Με τηλεοπτική κάλυψη τελικά η φιλική αναμέτρηση

bet365

Από τα κανάλια της Cosmote TV θα μεταδοθεί τελικά η φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, το Σάββατο (21/08) στο ΟΑΚΑ στις 20:00.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης, σε φιλικό επίπεδο στο ΟΑΚΑ. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στο ΟΑΚΑ (21/08) κεκλεισμένων των θυρών, όπως ακριβώς και το φιλικό με τη Λαμία, αλλά με τη διαφορά ότι θα υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση.

Μπορεί στην αρχή όλα να έδειχναν ότι η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων θα είναι χωρίς θεατές και τηλεοπτική μετάδοση, αλλά τελικά τα δεδομένα άλλαξαν τουλάχιστον κατά το ήμισυ.

Συγκεκριμένα, η Cosmote αποφάσισε να μεταδώσει τελικά τηλεοπτικά το φιλικό παιχνίδι μέσω του Cosmote Sport 1. Ετσι, στο ΟΑΚΑ θα παρευρεθεί μόνο το τηλεοπτικό συνεργείο της Cosmote για την κάλυψη του αγώνα και όχι άλλοι δημοσιογράφοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα