«Ναυάγιο» με Αλεχάνδρο Αρίμπας!

«Ναυάγιο» με Αλεχάνδρο Αρίμπας!

«Ναυάγιο» με Αλεχάνδρο Αρίμπας!

bet365

Άρης και Αλεχάνδρο Αρίμπας δεν βρήκαν τελική συμφωνία καθώς στη νέα διαπραγμάτευση που έγινε στη Θεσσαλονίκη η πλευρά του παίκτη έθεσε νέους όρους!

Ο Άρης θα πρέπει να αναζητήσει αλλού τον δεύτερο κεντρικό αμυντικό που ψάχνει καθώς υπήρξε οριστική διαφωνία στην τελική διαπραγμάτευσή του με τον 32χρονο στόπερ. Εστία διαφωνίας ήταν οι επιπλέον όροι που έθεσε η πλευρά του ατζέντη του ποδοσφαιριστή. Γι' αυτόν τον λόγο υπήρξε νέα συζήτηση, από τη στιγμή όμως που η πλευρά του παίκτη επέμεινε στους ίδιους όρους, ο Άρης απέσυρε την πρότασή του. Ο Αρίμπας είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Άρη, γι’ αυτόν τον λόγο εξάλλου αποχαιρέτησε τους πάντες στην Οβιέδο παρά την ύπαρξη συμβολαίου και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πέραν του ότι θα χρειαστεί να μπει σε νέα αναζήτηση για την εύρεση κεντρικού αμυντικού, το αρνητικό για τον Άρη είναι ότι έχασε την προθεσμία για να δηλώσει ποδοσφαιριστή για τον δεύτερο αγώνα με τη Αστάνα στο «Κλ. Βικελίδης». Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπολογίζει μόνο στην έκδοση δελτίου του Φαμπιάνο – με την προϋπόθεση ότι η τουρκική ομοσπονδία θα στείλει την μπλε κάρτα του παίκτη – ούτως ώστε να έχει ο Άκης Μάντζιος τρίτο στόπερ στη δεύτερη αναμέτρηση με την ομάδα από το Καζακστάν. Στη σημερινή (22/7) πρώτη έχει τους Γιώργο Δεληζήση, Γιοχάν Μπεναλουάν.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED