Ο Μπρόρσον, το «άνοιγμα» του Αρίμπας και μια επιλογή που πρέπει να γίνει

Ο Μπρόρσον, το «άνοιγμα» του Αρίμπας και μια επιλογή που πρέπει να γίνει

Ο Μπρόρσον, το «άνοιγμα» του Αρίμπας και μια επιλογή που πρέπει να γίνει

bet365

Μέσα στην εβδομάδα ο Άρης πρέπει να κάνει την τελική επιλογή του για το κέντρο της άμυνας και μέσα στις επιλογές επανήλθε η περίπτωση του Αλεχάντρο Αρίμπας καθώς ο Ισπανός έκανε στροφή 180ο μοιρών.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Metrosport» σημείωσε την αλλαγή στάσης του έμπειρου κεντρικού αμυντικού, τούτο επιβεβαιώνεται και από το περιβάλλον του ιδίου, έχοντας προφανώς μετανιώσει για όσα συνέβησαν κατά την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη. Με τον Αρίμπας είχε επιτευχθεί συμφωνία για την υπογραφή διετούς συμβολαίου συνεργασίας, ήρθε στη Θεσσαλονίκη για την επικύρωσή της, αλλά στη διάρκεια των τελικών συζητήσεων είχε θέσει επιπλέον όρους ως προς την καταβολή των χρημάτων. Η στάση του εξόργισε τους ανθρώπους του Άρη οι οποίοι ακύρωσαν τη συμφωνία και προχώρησαν στην αναζήτηση άλλων λύσεων για το κέντρο της άμυνας. Ο δε Αρίμπας επέστρεψε στην Οβιέδο, αλλά η ισπανική ομάδα είχε αποκτήσει τον αντικαταστάτη του, καθώς είχε υπολογίσει τη μετακίνησή του στον Άρη. Συν τοις άλλοις, ήθελε να αποδεσμευτεί από το μεγάλο συμβόλαιο του παίκτη.

Τις τελευταίες ώρες, ο 32χρονος στόπερ δεν άλλαξε απλά στάση, αλλά προχώρησε σε στροφή 180ο μοιρών, δείχνοντας την πρόθεση συνεργασίας με τους «κίτρινους». Πλέον η υπόθεση βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια του Άρη και μέσα στις επόμενες ώρες θα φανεί αν θα… ρίξουν νερό στο κρασί τους και θα προχωρήσουν στην απόκτησή του – θυμίζουμε ότι ο Ισπανός ήταν η βασική επιλογή – ή θα δώσουν προτεραιότητα σε άλλες λύσεις.

Ο Αρίμπας

Η δύσκολη περίπτωση του Μπρόρσον

Το χρονικό σημείο αλλαγής στάσης του Αρίμπας προφανώς υποδηλώνει ότι η πλευρά του παίκτη παρακολουθούσε τις εξελίξεις στον Άρη. Εξάλλου, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους «κίτρινους», εφόσον μάλιστα δημιουργηθεί γραμμή επικοινωνίας, μαζί του θα γίνουν οι συζητήσεις και όχι με τους δικηγόρους του παίκτη ή οποιοδήποτε άλλον. Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο νέων συζητήσεων κι αυτή η πρόθεση πηγάζει από τις μεγάλες δυσκολίες που διαπιστώθηκαν στην περίπτωση του Φραντζ Μπρόρσον. Γιατί η Μάλμε ζητά ένα ποσό περί των 200.000 ευρώ για να αποδεσμεύσει τον παίκτη, συν τοις άλλοις δεν έχει διαπιστωθεί γόνιμο έδαφος με τον ατζέντη του Σουηδού ποδοσφαιριστή.

Υπάρχει και η πίεση του χρόνου

Προφανώς η διαπραγματευτική στάση του Άρη θα διαμορφωθεί και από τα δεδομένα της εποχής. Δεν βρισκόμαστε στα μέσα του Ιούλη, τα χρονικά περιθώρια δεν είναι τόσο μεγάλα καθώς σε διάστημα μικρότερο των δύο εβδομάδων θα αρχίσει η Interwetten Superleague – εφόσον βέβαια υπογραφεί η προκήρυξη του Πρωταθλήματος – και ο Άρης πρέπει να θωρακιστεί στο κέντρο της άμυνας. Οι «κίτρινοι» έχασαν αρκετό χρόνο λόγω της ενασχόλησής τους με διάφορους κεντρικούς αμυντικούς, πλέον όμως θέλουν να έχουν «κλείσει» αυτή τη θέση μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα