Μίντλεσμπρο: Στην αποστολή ο Άκπομ για το ματς με την ΚΠΡ (pic)

Κώστας Τόπας
Μίντλεσμπρο: Στην αποστολή ο Άκπομ για το ματς με την ΚΠΡ (pic)

bet365

Στην αποστολή της Μίντλεσμπρο αναμένεται να βρεθεί ο Τσούμπα Άκπομ για τον σημερινό (18/08) αγώνα με την ΚΠΡ.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα, ο Τσούμπα Άκπομ ήταν μαζί με τον Πέταρ Μούσα από την πρώτη στιγμή οι δύο επιλογές - αμφότερες για δανεισμό με οψιόν αγοράς - του ΠΑΟΚ

Μάλιστα, η Μίντλεσμπρο φαίνεται πως βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Σπόρτινγκ για τον Άντραζ Σπόραρ. Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, τότε αυτομάτως ανοίγει και ο δρόμος για την επιστροφή του Άκπομ στην Τούμπα.

Μέχρι τότε όμως, ο 25χρονος επιθετικός υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή του, Νιλ Γουόρνοκ, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για τη θέση που αγωνίζεται ο Άκπομ.

Η Μίντλεσμπρο αντιμετωπίζει απόψε (18/08, 21:45) την ΚΠΡ και όπως αναφέρει και η «thenorthernecho», ο Τσούμπα Άκπομ αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας του, έχοντας επιστρέψει στις προπονήσεις μετά το τέλος της καραντίνας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα