Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Καμαρά, Ρόνι Λόπες και Λοκατέλι

Gazzetta team
Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Καμαρά, Ρόνι Λόπες και Λοκατέλι

bet365

Ανακοινώσεις σε Άρη και Ολυμπιακό με Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ρόνι Λόπες αντίστοιχα, ενώ η Γιουβέντους συμφώνησε οριστικά με τη Σασουόλο για τον δανεισμό του Μανουέλ Λοκατέλι.

Ημέρα ανακοινώσεων ήταν η Τρίτη (17/8) για τους ελληνικούς συλλόγους, ενώ και στο εξωτερικό σημειώθηκαν διάφορα deals.

Ξεκινώντας από την Ελλάδα, ο Άρης ανακοίνωσε τον Αμπουμπακάρ Καμαρά για τέσσερα χρόνια. Ο 26χρονος επιθετικός αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του Άρη που τον απέκτησε έναντι 3,5 εκατομμυρίων ευρώ από τη Φούλαμ.

Ανακοίνωση μεταγραφής είχαμε και από τον Ολυμπιακό, ο οποίος επισημοποίησε τον δανεισμό του Ρόνι Λόπες από τη Σεβίλλη, με οψιόν αγοράς που θα κυμαίνεται από 9-12 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου Τυνήσιου εξτρέμ Ουίσντι Σαχλί, ενώ ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε τον Κώστα Αποστολάκη, ο οποίος υπέγραψε για δύο χρόνια. Επίσης στα «καναρίνια» επαγγελματικό συμβόλαιο τριετούς διάρκειας υπέγραψε ο 20χρονος γκολκίπερ, Μιχάλης Παρδαλός.

Στο εξωτερικό, οριστικά στη Γιουβέντους θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μανουέλ Λοκατέλι, με τη Γηραιά Κυρία να δίνει τα «χέρια» με τη Σασουόλο για τον δανεισμό του 23χρονου Ιταλού διεθνή χαφ με οψιόν αγοράς στα 35 εκατ. ευρώ.

Ο Τάμι Έιμπραχαμ αποτελεί οριστικά παρελθόν από την Τσέλσι και ανήκει επίσημα στη Ρόμα για τα επόμενα πέντε χρόνια. Στα 40 εκατομμύρια ευρώ το ποσό της μεταγραφής.

Η Ατλέτικο ανακοίνωσε την παραχώρηση του 20χρονου Ισπανού αριστερού μπακ, Μάνου Σάντσεθ, με τη μορφή δανεισμού στην Οσασούνα.

H Μπεσίκτας απέκτησε τον 27χρονο Βέλγο διεθνή επιθετικό, Μισί Μπατσουαγί, με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι.

Η Γρανάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου Πορτογάλου τερματοφύλακα, Λουίς Μαξιμιλιάνο, από τη Σπόρτινγκ αντί 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα