Άρης: Ο Αμπουμπουκάρ Καμαρά ανακοινώθηκε από τους «κίτρινους»

Άρης: Ο Αμπουμπουκάρ Καμαρά ανακοινώθηκε από τους «κίτρινους»

bet365

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του Άρη, υπέγραψε και ανακοινώθηκε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Άρης επισημοποίησε την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού από τη Μαυριτανία, Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο 26χρονος στράικερ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους «κίτρινους», προερχόμενος από τη Φούλαμ, στην οποία η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδωσε 3,5 εκατομμύρια ευρώ. O ύψους 1,77 φορ συνιστά την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του Άρη.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Aboubakar Kamara με μεταγραφή από την Fulham. Ο 26χρονος Γάλλος επιθετικός, αφού πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο 4 ετών με την ομάδα μας. Ο Kamara γεννήθηκε στο Γκονές της Γαλλίας στις 7 Μαρτίου 1995 και μεγάλωσε σε μια πολυμελή οικογένεια με καταγωγή από τη Μαυριτανία και τη Σενεγάλη. Από μικρή ηλικία εντάχθηκε στις ακαδημίες της Monaco, στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Amiens (45 συμμετοχές, 16 γκολ, 3 ασίστ), αποτέλεσαν το «σκαλοπάτι» για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, τη μεταγραφή του στη Fulham. Σε 85 συμμετοχές στην Αγγλία, σε Premier League και Championship, ο Kamara πέτυχε 14 γκολ και μοίρασε έξι ασίστ. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Dijon (10 συμμετοχές, 1 γκολ), ενώ έχει δοκιμάσει την τύχη του και εκτός Γαλλίας σε Kortrijk και Malatyaspor. Τη φετινή σεζόν, ολοκλήρωσε την καλοκαιρινή προετοιμασία με την ομάδα της Fulham, αγωνίστηκε στην πρώτη αγωνιστική της Championship και από σήμερα ο Γάλλος επιθετικός ανήκει στην οικογένεια του ΑΡΗ».

Υπενθυμίζεται ότι οι κίτρινοι έχουν ήδη αποκτήσει τον 29χρονο Βόσνιο εξτρέμ, Ίζετ Χάιροβιτς, τον 34χρονο Βραζιλιάνο γκολκίπερ, Ντενίς, τον 24χρονο Γκανέζο αριστερό μπακ, Λουμόρ, τον 29χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό, Φαμπιάνο, τον 30χρονο Σενεγαλέζο εξτρέμ, Μπαντού Εντιαγέ και τον 28χρονο Παραγουανό μεσοεπιθετικό Χουάν Ιτούρμπε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα