ΠΑΟΚ: Πάει Πορτογαλία ο Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Πάει Πορτογαλία ο Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Πάει Πορτογαλία ο Ολιβέιρα

bet365

Ο 30χρονος φορ του ΠΑΟΚ θα μεταβεί στην πατρίδα του ώστε να εξεταστεί από εξειδικευμένο γιατρό και εκφράζεται αισιοδοξία για την κατάστασή του

Ατυχος στάθηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα, καθώς υπέστη μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο χθεσινό ματς με την Μποέμιανς. Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν ο Πορτογάλος φορ να μεταβεί στην πατρίδα του ώστε να τον εξετάσει εξειδικευμένος γιατρός (ο ίδιος ο οποίος στο παρελθόν έχει επιληφθεί του προβλήματος του Βιεϊρίνια), ο οποίος εκτιμά από τη γνωμάτευση που έλαβε πως ο έμπειρος φορ ενδέχεται να επιστρέψει στη δράση σε περίπου δύο μήνες. Ετσι, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την κατάσταση του Πορτογάλου φορ, ο οποίος αναμένεται να απουσιάσει από τα πρώτα ματς τπου πρωταθλήματος και των ομίλων του Conference League αν ο ΠΑΟΚ αποκλείσει την κροατική Ριέκα στα play offs.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα