Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε με την Τσέλσι, περιμένει το «ναι» του Μπάμπα

Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε με την Τσέλσι, περιμένει το «ναι» του Μπάμπα

bet365

Το θέμα της απόκτησης του Ράχμαν Μπάμπα ξεκαθαρίζει μπορεί και εντός της ημέρας, μετά την συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι για την απόκτηση του Γκανέζου αμυντικού.

Ο Ράχμαν Μπάμπα παραμένει στο προσκήνιο την ίδια ώρα που ο ΠΑΟΚ βγαίνει στην αγορά με λεφτά στο πορτοφόλι για την απόκτηση του αντι-Τζόλη.

Οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν χτες το απόγευμα να φτάσουν σε συμφωνία με την Τσέλσι για την απόκτηση του Γκανέζου αμυντικού, με τη μορφή δανεισμού μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο περιμένουν την απάντηση του 27χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος ζήτησε λίγο χρόνο για να αποφασίσει, καθώς εκτός από το δεδομένο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Γαλλίας.

Αν το θέμα του Μπάμπα δεν παρουσιάσει κάποια σημαντική πρόοδο μέσα στις επόμενες ώρες, τότε οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θα στραφούν στην περίπτωση του Τσέχου διεθνή, Γιαν Μπόριλ, της Σλάβια Πράγας.

Στο τραπέζι έχουν πέσει και τα πρώτα ονόματα υποψηφίων για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, μετά την πώληση του Χρήστου Τζόλη στη Νόριτς, αλλά όπως φαίνεται το θέμα θα απασχολήσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τον αυριανό επαναληπτικό με την Μποέμιαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα