Γιαν Μπορίλ: Το νέο όνομα για το αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ

Γιαν Μπορίλ: Το νέο όνομα για το αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ

bet365

Στον ΠΑΟΚ ψάχνουν για αριστερό μπακ και το νέο όνομα που έχει έρθει στην επιφάνεια είναι αυτό του αρχηγού της Σλάβια Πράγας, Γιαν Μπορίλ.

Επιτακτική ανάγκη έχει γίνει, πλέον, η απόκτηση ενός αριστερού μπακ για τον ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν συμφωνημένο και στο… περίμενε τον Πέδρο Ρεμπότσο, είναι σε ανοικτή γραμμή με το Λονδίνο περιμένοντας τα νέα για τον Ράχμαν Μπάμπα και στη λίστα των υποψηφίων έχει προστεθεί, εδώ και μέρες, το όνομα του 30χρονου Γιαν Μπορίλ βασικός αριστερός μπακ της Τσεχίας στο πρόσφατο Euro 2020.

Ο αρχηγός της Σλάβια Πράγας, σε 43 αγώνες στην τελευταία σεζόν είχε 3 γκολ και 5 ασίστ, έχει προταθεί, ωστόσο δεν είναι εύκολη περίπτωση, γιατί έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Τσεχίας και οι Τσέχοι ζητούν αρκετά για να τον παραχωρήσουν.

Πάντως, το θέμα της απόκτησης του αριστερού μπακ αναμένεται να έχει σύντομα εξελίξεις με την τελική επιλογή που θα κάνουν οι «ασπρόμαυροι» ανάμεσα σε Μπάμπα, Ρεμπότσο και Μπορίλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα