Ο Τζόλης φεύγει, με γεμάτο πορτοφόλι βγαίνει ο ΠΑΟΚ στην αγορά

Ο Τζόλης φεύγει, με γεμάτο πορτοφόλι βγαίνει ο ΠΑΟΚ στην αγορά

Ο Τζόλης φεύγει, με γεμάτο πορτοφόλι βγαίνει ο ΠΑΟΚ στην αγορά

bet365

Η πώληση του Χρήστου Τζόλη αντί 13 εκατομμυρίων ευρώ στη Νόριτς, γεμίζει το πορτοφόλι του ΠΑΟΚ ενόψει της τελικής ευθείας των μεταγραφικών κινήσεων για την ποιοτική ενίσχυση του.

Ο Χρήστος Τζόλης μέσα σε διάστημα 13,5 μηνών, τόση ακριβώς είναι η παρουσία του στην επαγγελματική ομάδα, για την ακρίβεια από το ντεμπούτο του στις 7/6/2020 (ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1) μέχρι και την τελευταία συμμετοχή (57) στις 3/8/2021 (Μποέμιαν-ΠΑΟΚ 2-1) έχουν περάσει 422 ημέρες, φέρνει στο «ασπρόμαυρο» ταμείο 13 εκατομμύρια ευρώ (11+2 μπόνους), ποσό εντυπωσιακό για έναν 19χρονο ποδοσφαιριστή, που θα υπογράψει πενταετές (4+1) συμβόλαιο στη Νόριτς.

Νόριτς… 21 εκατομμυρίων και βάλε!

giannoulis

Η μεταγραφή του Έλληνα διεθνή ακραίου, μετά την προφορική συμφωνία των δύο ομάδων, μπαίνει από σήμερα στην τελική ευθεία της, θα ολοκληρωθεί με το ταξίδι του «golden boy» του «Δικεφάλου» στην Αγγλία, τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την επισημοποίησή της από τα «καναρίνια», που έκαναν το παν για τον αποκτήσουν και μαζί με τον Δημήτρη Γιαννούλη να έχουν δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τους.

Από τον περασμένο Ιανουάριο μέχρι και τους επόμενους μήνες, η Νόριτς θα πληρώσει πάνω από 21 εκατομμύρια ευρώ για το ελληνικό δίδυμο, που θα κυκλοφορεί στο Carrow Road και θα αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League

Ο ΠΑΟΚ βγαίνει για… ψώνια

lucescu01

Τα λεφτά δεν είναι λίγα, το αντίθετο, γεμίζουν το πορτοφόλι του ΠΑΟΚ, που μπαίνει στις τρεις τελευταίες εβδομάδες των καλοκαιρινών μεταγραφών με υψηλές βλέψεις για την ενίσχυσή του και μεγάλες προσδοκίες από τον κόσμο για τις κινήσεις, που αναμένεται να γίνουν τις επόμενες ημέρες.

Την ώρα που το μυαλό όλων πρέπει να είναι στο πως ο «Δικέφαλος» θα περάσει το εμπόδιο της Μποέμιαν για να συνεχίσει στην Ευρώπη, η ενίσχυση της ομάδας με ποδοσφαιριστές από το «πάνω ράφι» και με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει όπως φαίνεται το γενικό πρόσταγμα στις μεταγραφές. Καλώς ή κακώς η ομάδα θα αλλάξει «εικόνα» με τις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν μέχρι και τις 31 Αυγούστου.

Οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να ρίξουν πολλά λεφτά στην αγορά για να καλύψουν το κενό του Χρήστου Τζόλη στο αριστερό άκρο της επίθεσης, μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει κάποιο όνομα, αλλά είναι σίγουρο ότι στην transfer list υπάρχουν περιπτώσεις πολύ αξιόλογων ποδοσφαιριστών.

Η υπόθεση του Ράχμαν Μπάμπα

baba

Ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει την υπόθεση του Ράχμαν Μπάμπα, ο οποίος είναι η πρώτη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά μέχρι και χτες δεν υπήρχε οριστική συμφωνία με την Τσέλσι.

Οι «ασπρόμαυροι» θα περιμένουν μέχρι σήμερα το αργότερο αύριο την τελική απόφαση των Πρωταθλητών Ευρώπης, σε μια αρκετά σύνθετη περίπτωση δανεισμού, καθώς ο Γκανέζος αμυντικός έχει συμβόλαιο μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και για να προχωρήσει ο δανεισμός του (με οψιόν αγοράς) θα πρέπει να ανανεώσει για τουλάχιστον ένα χρόνο με τους «μπλε». Το συμβόλαιο του Μπάμπα αγγίζει τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ, η Τσέλσι θέλει να γλιτώσει όσα μπορεί και από την άλλη ο «Δικέφαλος» θέλει να πληρώσει στον ποδοσφαιριστή όσο το δυνατόν μικρότερο ποσοστό των ετήσιων απολαβών του.

Αν το θέμα του Μπάμπα δεν παρουσιάσει κάποια σημαντική πρόοδο μέσα στις επόμενες 24-48 ώρες, τότε οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θα στραφούν στην περίπτωση του Τσέχου διεθνή, Γιαν Μπόριλ, της Σλάβια Πράγας.

Η υπόθεση του Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο

giovinco_juve

Από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο, οι «ασπρόμαυροι» υποστήριζαν ότι η συγκεκριμένη μεταγραφή «έχει πολύ δρόμο μπροστά της», πως δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, γι’ αυτό και συνιστούσαν υπομονή.

Ήταν 21 Ιουλίου όταν το θέμα του Ιταλού σταρ της Αλ Χιλάλ ήρθε στο προσκήνιο, έχουν περάσει είκοσι μέρες, με τους «ασπρόμαυρους» να περιμένουν τη λύση του συμβολαίου και να μην αλλάζουν στάση, καθώς θέλουν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο. Γι’ αυτό έχουν αρνηθεί να μπουν σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση με τη διοίκηση της Αλ Χιλάλ προκειμένου να αγοράσουν το υπόλοιπο του συμβολαίου το οποίο λήγει σε ένα χρόνο, όχι τον Δεκέμβριο, με το κόστος του να ξεπερνά τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Από τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει καμία διάθεση να μπουν σε «παζάρια», κάτι που το γνωρίζει και η πλευρά του 34χρονου μεσοεπιθετικού. Η πρόταση που έχει γίνει είναι συγκεκριμένη, ανέρχεται στα 2,5 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο συν μπόνους, με τον «Σέμπα» αυτό το διάστημα να ψάχνει την όσο το δυνατό μεγαλύτερη αποζημίωση από την Αλ Χιλάλ.

Ο Ιταλός αντιλαμβανόμενος ότι οι πρωταθλητές Σαουδικής Αραβίας «καίγονται» για να «αδειάσει» μια θέση στο ρόστερ τους ώστε να μπορέσουν να εγγράψουν τον Μάθιους Περέιρα, ξέρει ότι όσο δεν υπάρχουν κενές θέσεις ξένων στην ομάδα, εκείνος είναι σε πλεονεκτική θέση και μπορεί να ζητήσει ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό του συμβολαίου του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα