Κοντά σε Μπάμπα ο ΠΑΟΚ

Κοντά σε Μπάμπα ο ΠΑΟΚ

Κοντά σε Μπάμπα ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στη συμφωνία με την Τσέλσι για την παραμονή του Ράχμαν Μπάμπα, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Gazzetta.

ΠΑΟΚ και Τσέλσι βρίσκονται στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων για την παραμονή, μέσω νέου δανεισμού, του Ράχμαν Μπάμπα στους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Την ώρα που όλοι είχαν στραμμένη την προσοχή τους στις περιπτώσεις του Ρεμπότσο και του Μπορίλ, οι «ασπρόμαυροι» κινήθηκαν μεθοδικά στο παρασκήνιο και φαίνεται να έχουν φτάσει σε μια πρώτη συμφωνία με τους "μπλε" για την απόκτηση του Γκανέζου αριστερού μπακ, το όνομα του οποίου δεν βγήκε ποτέ από την transfer list τους.

Γι' αυτό και στις 30 Ιουλίου στο Gazzetta είχαμε γράψει: "O ΠΑΟΚ, ο Μπάμπα και το τελεσίγραφο του Ρεμπότσο", εξηγώντας γιατί ο Γκανέζος αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα του «Δικεφάλου» για να αποτελέσει δίδυμο με τον Αντρέ Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο της άμυνάς του.

Η μεταγραφή-δανεισμός του Μπάμπα βρίσκεται στην τελική ευθεία, με τις δύο ομάδες να συζητούν για την οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2022.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα