Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Χατζισαφί, Σταφυλίδης και Αρναούτοβιτς

Gazzetta team
Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Χατζισαφί, Σταφυλίδης και Αρναούτοβιτς

bet365

Στην Αθήνα για να υπογράψει στην ΑΕΚ έφτασε ο Εχσάν Χατζισαφί, όπως και ο Χένρι Ονιεκούρου για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Δανεικός στην Μπόχουμ ο Κώστας Σταφυλίδης, ανακοινώθηκε από την Μπολόνια ο Μάρκο Αρναούτοβιτς.

Έναν μήνα έχουν ακόμα οι ομάδες σε Ελλάδα και εξωτερικό ώστε να ολοκληρώσουν τις μεταγραφικές τους προσθήκες. Ο Αύγουστος μπήκε με αφίξεις για ΑΕΚ και Ολυμπιακό στα εντός των συνόρων, ενώ ανακοινώσεις μεταγραφών είχαμε στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια της Κυριακής (1/8).

Ξεκινώντας από τις ελληνικές ομάδες, στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής ο Εχσάν Χατζισαφί για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ο 31χρονος Ιρανός μπακ που έχει φτάσει σε οριστική συμφωνία με την Ένωση ξεκίνησε το πρώτο γύρο των ιατρικών, τα οποία θα ολοκληρώσει τη Δευτέρα (2/8) και μετά θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί από τους κιτρινόμαυρους.

Άφιξη στην Αθήνα για ολοκλήρωση μεταγραφής είχαμε και για τον Ολυμπιακό, κάτι βέβαια που ήταν γνωστό από χθες. Από το πρωί της Κυριακής βρίσκεται στην Ελλάδα ο Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις και πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων. Ο 24χρονος Νιγηριανός εξτρέμ θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την ανανέωση συμβολαίου του Χόρχε Ντίας, ο οποίος υπέγραψε ως νέο συμβόλαιο ως το 2023 με την ομάδα του Αγρινίου, ενώ στον Απόλλωνα Σμύρνης οριστικοποίησαν τη συμφωνία με τον 28χρονο Ρουμάνο χαφ Φλορεντίν Ματέι, τον οποίο περιμένουν στην Αθήνα μέσα στην εβδομάδα για τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις.

Στο εξωτερικό είχαμε μια είδηση με ελληνικό ενδιαφέρον καθώς κάτοικος Γερμανίας θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Κώστας Σταφυλίδης, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπόχουμ, με τη μορφή δανεισμού από την Χόφενχαϊμ. Θα έχει μάλιστα ως συμπαίκτη τον Βασίλη Λαμπρόπουλο. Ο 27χρονος διεθνής αριστερός μπακ είχε φτάσει κοντά στο να υπογράψει με τη νεοφώτιστη της Bundesliga, Γκρόιτερ Φιρτ, αλλά τελικά η μεταγραφή του δεν προχώρησε.

Επιστροφή στην Ιταλία για τον Μάρκο Αρναούτοβιτς. Η Μπολόνια ανακοίνωσε την Κυριακή (1/8) την απόκτηση του 32χρονου Αυστριακού διεθνή επιθετικού αντί του ποσού των 3 εκατομμυρίων ευρώ από τη Σανγκάη Πορτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα