Παναιτωλικός: Επίσημη η παραμονή του Ντίας έως το 2023 (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Επίσημη η παραμονή του Ντίας έως το 2023 (vid)

bet365

Ο Παναιτωλικός προέβη στην ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας με τον Χόρχε Ντίας μέχρι το 2023.

Χόρχε Ντίας και Παναιτωλικός είχαν δώσει τα χέρια τους για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2023. Ο αρχηγός των «καναρινιών» ωστόσο ταλαιπωρήθηκε από κορονοϊό και γι' αυτό πήγε πίσω η άφιξή του. Ωστόσο, το πρόβλημα αυτό αποτελεί παρελθόν κι ο παίκτης μάλιστα είναι εδώ και μέρες στο Καρπενήσι.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

Ο Χόρχε Ντίας τιμάει τη φανέλα του Παναιτωλικού τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Είναι ο αρχηγός της ομάδας μας και ο εν ενεργεία ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές (116) στη Super League.

Υλοποιώντας κοινή επιθυμία της ομάδας και του ποδοσφαιριστή, οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε διετή επέκταση της συνεργασίας. Ο Χόρχε Ντίας υπέγραψε σήμερα νέο συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό, με διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2023.

Ντίας: «Είμαι αισιόδοξος, μπορούμε να κάνουμε ωραία πράγματα»

«Βρίσκομαι τέσσερα χρόνια σ’ αυτή την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα. Και θα βρίσκομαι εδώ για δύο ακόμα χρόνια. Πιστεύω ότι αυτή τη χρονιά μπορούμε να κάνουμε πιο όμορφα πράγματα. Γι’ αυτό και υπέγραψα ένα νέο συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Ελπίζω όλοι να είμαστε θετικοί, πρέπει να ξεχάσουμε το παρελθόν, αυτά τα δύο χρόνια που περάσαμε όλοι άσχημα. Αλλά είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να κάνουμε ωραία πράγματα και να φτάσουμε το Σύλλογο εκεί που αξίζει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα