Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Χατζισαφί, περνάει ιατρικά

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Χατζισαφί, περνάει ιατρικά

Δημήτρης Βέργος
Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Χατζισαφί, περνάει ιατρικά

bet365

Ο Εχσάν Χατζισαφί έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Περνάει από ιατρικές εξετάσεις σήμερα και αύριο ο 31χρονος Ιρανός μπακ.

Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή της μπαίνει η μεταγραφή του Εχσάν Χατζισαφί για την ΑΕΚ. Ο 31χρονος Ιρανός διεθνής μπακ έχει φτάσει σε συμφωνία εδώ και εβδομάδες με την Ένωση και απλά περίμενε να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τη Σεπαχάν στο Ιράν για να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Χατζισαφί αποχαιρέτησε την ομάδα του και έπειτα «πέταξε» για την Αθήνα προκειμένου να τελειώσει τη μεταγραφή του στους «κιτρινόμαυρους».

Ο 31χρονος αριστερός μπακ θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις (σήμερα και αύριο) και τη Δευτέρα (2/8) αν όλα πάνε καλά θα βάλει την υπογραφή του και θα ανακοινωθεί από την ΑΕΚ πιάνοντας αμέσως δουλειά.

Ο Χατζισαφί θα ξανασμίξει στην Ένωση με τον συμπατριώτη του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Μαζί έχουν αγωνιστεί σε 61 παιχνίδια με τις φανέλες των Ολυμπιακού και Ιράν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα