«Κλείνει» Χατζισαφί η Α.Ε.Κ. (vid)

«Κλείνει» Χατζισαφί η Α.Ε.Κ. (vid)

«Κλείνει» Χατζισαφί η Α.Ε.Κ. (vid)

bet365

Ο 31χρονος διεθνής Ιρανός αριστεροπόδαρος αμυντικός αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ενωσης

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην Α.Ε.Κ. γύρω από την υπόθεση και του αριστερού μπακ, καθώς προ των πυλών της Ενωσης βρίσκεται ο γνώριμός μας Εχσάν Χατζισαφί. Ο Ιρανός που μπορεί να παίξει και στον άξονα, μας «συστήθηκε» στο παρελθόν από τη θητεία του σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό τη σεζόν 2017/18, όπου και με τις δύο ομάδες έπαιξε σε 27 ματς και σημείωσε 3 γκολ.


Μετά επέστρεψε στην πατρίδα του για την Τράκτορ, πρόσφατα πήγε στη Σεπαχάν, όμως τώρα θα επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων». Η εφημερίδα «Ωρα για Σπορ» ανέφερε σήμερα (12/7) πως η περίπτωσή του εξετάζεται και τα νεότερα για τον 31χρονο είναι πως θα «κλείσει» στους «κιτρινόμαυρους», καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και να υπογράψει.

Με 115 συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, θα γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ενώ στο παλμαρέ του μετρά 3 πρωταθλήματα της πατρίδας του.

Την ίδια στιγμή ο Μάριο Μιτάι φαίνεται πως δεν θα παραχωρηθεί δανεικός παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει για αυτόν, ενώ ανοικτό παραμένει τι μέλλει γενέσθαι με τον Ελντερ Λόπες.

Είναι πάντως απορίας άξιο όταν βρίσκεσαι σε αναζήτηση αριστερού μπακ ουσιαστικά από τον περασμένο Νοέμβριο, να καταλήγεις τελικά στις 12 Ιουλίου και η επιλογή σου να είναι ο Χατζισαφί που έπαιζε στο Ιράν, τον οποίον τον ξέρουν όλοι σαν παίκτη λόγω της παλαιότερης εν Ελλάδι παρουσίας του και δεν συνιστά αποτέλεσμα προεργασίας ή σκάουτινγκ.

Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί πως ο 31χρονος δεν έχει συνεργαστεί με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον Πανιώνιο, όπως λέχθηκε, αλλά προφανώς ο Σέρβος κόουτς είναι σε θέση να συλλέξει πληροφορίες για εκείνον από το διάστημα που ήταν στους «κυανέρυθρους», καθώς εργάστηκε στην ομάδα τη σεζόν 2016/17 (ο Χατζισαφί έπαιξε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης στο πρώτο μισό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα