Ο Χατζισαφί αποχαιρέτησε τη Σεπαχάν και έρχεται για την ΑΕΚ (pic)

Ο Χατζισαφί αποχαιρέτησε τη Σεπαχάν και έρχεται για την ΑΕΚ (pic)

Gazzetta team
Ο Χατζισαφί αποχαιρέτησε τη Σεπαχάν και έρχεται για την ΑΕΚ (pic)

bet365

Ο Εχσάν Χατζισαφί με μήνυμά του στα social media είπε «αντίο» στη Σεπαχάν και πλέον ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Ο Χατζισαφί ολοκλήρωσε χθες τις υποχρεώσεις του με τη Σεπαχάν και πλέον ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, με την οποία έχει φτάσει σε συμφωνία εδώ και κάποιες εβδομάδες.

Ο 31χρονος Ιρανός διεθνής μπακ αποχαιρέτησε μάλιστα τη Σεπαχάν με μήνυμά του στο Instagram, όπου έγραψε:

«Ευχαριστώ για όλα τον μεγάλο σύλλογο Σεπαχάν, όπου ήταν πάντα τιμή για μένα να παίζω για εκείνον. Όλους τους οπαδούς. Η υποστήριξή σας με έκανε να προοδεύσω στο ποδόσφαιρο και να φτάσω εκεί που είμαι τώρα! Ελπίζω να μπόρεσα να ανταποκριθώ στην αγάπη σας όπως της αξίζει. Το να αποχαιρετήσω τη Σεπαχάν και το σπίτι μου ήταν πάντα δύσκολο για μένα, αλλά την επόμενη σεζόν, έμελλε να μην υπηρετήσω τη Σεπαχάν. Η καρδιά μου όμως θα χτυπάει πάντα για την Σεπαχάν. Εύχομαι την κατάκτηση του πρωταθλήματος και επιτυχίες, αντίο Σεπαχάν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα