ΠΑΟΚ: Μέσα στις επόμενες μέρες μένει ελεύθερος ο Τζιοβίνκο

ΠΑΟΚ: Μέσα στις επόμενες μέρες μένει ελεύθερος ο Τζιοβίνκο

ΠΑΟΚ: Μέσα στις επόμενες μέρες μένει ελεύθερος ο Τζιοβίνκο

bet365

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπογράψει ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο τη λύση της συνεργασίας του με την Αλ Χιλάλ. Στάση αναμονής από τον ΠΑΟΚ για τον Νο1 μεταγραφικό στόχο του.

Η διοίκηση της Αλ Χιλάλ και ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο κατέληξαν, όπως μετέδωσαν το πρωί της Πέμπτης αραβικά ΜΜΕ, σε οριστική συμφωνία για τον τερματισμό της συνεργασίας τους.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έπρεπε να επιλέξει μεταξύ του Ιταλού μεσοεπιθετικού και του Λουτσιάνο Βίτο για τον ποιον θα κρατήσει στην ομάδα του Ριάντ προκειμένου να ανοίξει χώρος για την απόκτηση ενός ακόμη ξένου ποδοσφαιριστή, με την υπόθεση του Βραζιλιάνου Περέιρα να μην προχωράει σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «goal.com».

Η τελική συμφωνία της λύσης του συμβολαίου με τον Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο θα υπογραφεί τις επόμενες ημέρες, με τον Τύπο στη Σαουδική Αραβία και την Ιταλία να θεωρούν δεδομένο ότι ο 34χρονος Ιταλός άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στάση αναμονής οι «ασπρόμαυροι»

Στον ΠΑΟΚ ξέρουν ότι το θέμα του Ιταλού μεσοεπιθετικού έχει ακόμα δρόμο και δε θα τελειώσει μέσα στις επόμενες μέρες. Μπορεί οι φίλοι της Αλ Χιλάλ να τον αποχαιρετούν με εκατοντάδες μηνύματα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, όμως ακόμα τίποτα δεν μπορεί να θεωρεί τελειωμένο και οριστικό.

Ο «Σέμπα» αποτελεί διακαή πόθο του «Δικεφάλου». Το προηγούμενο διάστημα οι συζητήσεις είχαν προχωρήσει, όσο κι αν ο Ιταλός μάνατζερ του επιχείρησε να αλλάξει την ατζέντα και να εμπλέξει στο παιχνίδι κι άλλες ομάδες, μεταξύ αυτών και τον Ολυμπιακό.

Στην Τούμπα γνωρίζουν ότι από την στιγμή που ο 34χρονος άσος μείνει και επίσημα ελεύθερος θα ανοίξει ο δρόμος για την «μετακόμισή» του στην Ελλάδα, αφού σχεδόν τα έχουν βρει σε όλα μαζί του.

Μέχρι, τότε, υπομονή. Οι «ασπρόμαυροι» δεν πετάνε στα σύννεφα. Αντίθετα διατηρούν χαμηλούς τόνους και δείχνουν να έχουν την υπομονή που χρειάζεται για την ολοκλήρωση μιας τόσο σπουδαίας μεταγραφικής κίνησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα