Στη Θεσσαλονίκη o Αρίμπας για εξετάσεις και υπογραφές

Στη Θεσσαλονίκη o Αρίμπας για εξετάσεις και υπογραφές

Στη Θεσσαλονίκη o Αρίμπας για εξετάσεις και υπογραφές

bet365

Εντός της ημέρας αναμένεται να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή του Αλεχάνδρο Αρίμπας στον Άρη με την υπογραφή του διετούς συμβολαίου συνεργασίας.

Αυτή η συμφωνία ήρθε με καθυστέρηση σχεδόν δύο μηνών καθώς ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν ο βασικός στόχος του Άρη από τα μέσα του περασμένου Μάη. Στο διάστημα που μεσολάβησε οι δύο πλευρές διαπραγματεύτηκαν δίχως να βρουν σημείο επαφής, έτσι οι «κίτρινοι» αποτάθηκαν σε άλλες λύσεις για να έρθει η δραστική αλλαγής των δεδομένων. Για την ακρίβεια, ο Αλεχάνδρο Αρίμπας βρήκε τρόπο αποδέσμευσής του από την Οβιέδο – οι Ισπανοί σημειώνουν ότι η ομάδα εξοικονόμησε χρήματα από ένα υψηλό συμβόλαιο – ενώ ο Άρης ουδέποτε απέσυρε το ενδιαφέρον του.

Την περασμένη Δευτέρα (19/7) ο έμπειρος στόπερ αποχαιρέτησε τους πάντες στην Οβιέδο και λίγο μετά έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα, έχοντας φυσικά στα χέρια του την προφορική συμφωνία με τον Άρη για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων. Σήμερα (21/7) έφτασε στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, αυτομάτως θα υπογράψει το συμβόλαιό του και φυσικά θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Άρης.

Οι «κίτρινοι» θέλουν να το κάνουν άμεσα καθώς σε περίπτωση που ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες μέσα στην ημέρα, ο Αρίμπας θα είναι διαθέσιμος για τον δεύτερο αγώνα (29/7) με την Αστάνα καθώς υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης της λίστας που έχει σταλεί στην UEFA.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα