Ο Αρίμπας αποχαιρέτησε την Οβιέδο κι έρχεται Θεσσαλονίκη

Ο Αρίμπας αποχαιρέτησε την Οβιέδο κι έρχεται Θεσσαλονίκη

Ο Αρίμπας αποχαιρέτησε την Οβιέδο κι έρχεται Θεσσαλονίκη

bet365

Μόνο η επικύρωση της συμφωνίας με τον Άρη απομένει για τον Αλεχάντρο Αρίμπας καθώς σήμερα (19/7) αποχαιρέτησε τους άλλοτε συμπαίκτες του στην Οβιέδο.

Ο Άρης έχει συμφωνήσει προφορικά με τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό, απομένει να διευθετηθούν διαδικαστικές λεπτομέρειες για την επικύρωση αυτής της συμφωνίας και όπως είχε γράφει το Gazzetta οι δύο πλευρές περιμένουν την αποδέσμευσή του από τη Οβιέδο. Αυτό που συνέβη σήμερα (19/7) στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ισπανικής ομάδας μάλλον δείχνει ότι ο Αλεχάντρο Αρίμπας είτε εξασφάλισε είτε θα εξασφαλίσει την ελευθέρας του. Για την ακρίβεια, με άδεια από το κλαμπ για να μην προπονηθεί, πήγε στο αθλητικό κέντρο, μάζεψε τα πράγματά του και αποχαιρέτησε όλους τους συμπαίκτες του!

Σύμφωνα με την «elcomercio», το κεφάλαιο «Οβιέδο» έκλεισε οριστικά καθώς επιβεβαιώθηκε από επίσημα χείλη η αποχώρηση του Ισπανού ποδοσφαιριστή. «Ο 32χρονος βρέθηκε στο El Requexon νωρίς το πρωί (της Δευτέρας), αλλά δεν προπονήθηκε με τους υπόλοιπους παίκτες. Του αποχαιρέτησε. Ο παίκτης εξασφάλισε άδεια της διοίκησης ούτως ώστε να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Άρη», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED