Νέα κρούση σε Αρίμπας ο Άρης, προτάθηκε ο Πάμπλο Σάντος (vid)

Νέα κρούση σε Αρίμπας ο Άρης, προτάθηκε ο Πάμπλο Σάντος (vid)

Νέα κρούση σε Αρίμπας ο Άρης, προτάθηκε ο Πάμπλο Σάντος (vid)

bet365

Νέα κρούση στον Αλεχάντρο Αρίμπας κατέθεσε ο Άρης και περιμένει την απάντησή του. Προτάθηκε και ο Πάμπλο Σάντος της Μπράγκα.

Στον Άρη συνεχίζεται η αναζήτηση κεντρικού αμυντικού που θα κλείσει την τετράδα των στόπερ. Έτσι, οι «κίτρινοι» επανήλθαν για τον Αλεχάντρο Αρίμπας στον οποίο έκαναν νέα κρούση για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Ο Αρίμπας τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στην Οβιέδο στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και κουβαλάει μια πλούσια καριέρα έχοντας αγωνιστεί σε Ράγιο Βαγεκάνο, Οσασούνα, Σεβίλλη και Λα Κορούνια. Τον Δεκέμβριο του 2017 μετακόμισε στο Μεξικό για λογαριασμό της Πούμας για να επιστρέψει το καλοκαίρι του 2019 στην πατρίδα του για την Οβιέδο.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός μετράει συνολικά στην καριέρα του 172 παιχνίδια στην LaLiga.

Προτάθηκε και ο Πάμπλο Σάντος

Εκτός από τον Αρίμπας, στον Άρη έχει προταθεί κι εξετάζεται και ο Βραζιλιάνος αμυντικός, Πάμπλο Σάντος. Ο 29χρονος στόπερ της Μπράγκα αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν δανεικός στην Χατάγιασπορ της Τουρκίας και δεν υπολογίζεται από την πορτογαλική ομάδα.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Ρωσία και την Ρούμπιν Καζάν, ενώ πριν την Μπράγκα φόρεσε την φανέλα της Μαρίτιμο η οποία τον είχε αποκτήσει από την Παϊσαντού από την ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο Πάμπλο Σάντος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα