Άρης και Αρίμπας περιμένουν την ελευθέρας από την Οβιέδο

Άρης και Αρίμπας περιμένουν την ελευθέρας από την Οβιέδο

Άρης και Αρίμπας περιμένουν την ελευθέρας από την Οβιέδο

bet365

Ο Αλεχάνδρο Αρίμπας έχει ζητήσει την αποδέσμευσή του από την Οβιέδο κι εφόσον εξασφαλίσει την ελευθερία του, αυτομάτως θα μπει στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τον Άρη.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός είναι στην κορυφή της λίστας του Άρη εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα, αλλά οι δυσκολίες που παρουσίασε η περίπτωσή του είχε οδηγήσει τους «κίτρινους» στο σημείο ενασχόλησης και με άλλες περιπτώσεις. Από τη στιγμή που δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν κάποιον εκ των Τουρκμέν, Λέμος ή άλλων κεντρικών αμυντικών με τους οποίους συζήτησαν, επανήλθαν στην περίπτωση του Αλεχάντρο Αρίμπας. Παράλληλα, δημιουργήθηκαν ρεαλιστικές πιθανότητες αποδέσμευσής το παίκτη από την Οβιέδο – με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022 – κι έτσι ο Άρης μπήκε σε διαδικασία επαφών μαζί του οι οποίες μάλιστα βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Για την ακρίβεια, η δέσμευση της πλευράς του παίκτη προβλέπει την εξασφάλιση της ελευθερίας του από την Οβιέδο το αργότερο μέχρι τις 20 του μήνα. Για τον ίδιο λόγο ο Αρίμπας μικρή προθεσμία από τους «κίτρινους». Μήνυμα αποδέσμευσης του Ισπανού στόπερ μπορεί να αποτελεί και η προσθήκη του 26χρονου κεντρικού αμυντικού, Ντέιβιντ Κόστας, στο ρόστερ της Οβιέδο καθώς ο ισπανικός Τύπος θεωρεί ότι η συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση ουσιαστικά ανοίγει τον δρόμο της αποχώρησης στον Αρίμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα