Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Βράνιες, Αρίμπας, Βργκοτς και Ντίαθ

Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Βράνιες, Αρίμπας, Βργκοτς και Ντίαθ

bet365

«Ημέρα» των στόπερ η αποψινή, καθώς η ΑΕΚ επισημοποίησε την επιστροφή του Βόσνιου, ο Ισπανός αποχαιρέτησε όλους στην Οβιέδο και έρχεται στην Ελλάδα για τον Αρη, όπου ήδη βρίσκεται ο Κροάτης για λογαριασμό του Παναιτωλικού

Ο Ογκνιεν Βράνιες ήταν ο μεγάλος «πρωταγωνιστής» της αποψινής (19/7) εγχώριας μεταγραφικής κίνησης, καθώς επισημοποιήθηκε η επιστροφή του στην ΑΕΚ. Ο Βόσνιος στόπερ βρίσκονταν από μέρες στην Ελλάδα και η Ενωση ανακοίνωσε πως υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μαζί της και αυτόματα ο 31χρονος θα φορά ξανά τα «κιτρινόμαυρα».

Τα οποία όμως έβγαλε ουσιαστικά ο Νασίμ Χνιντ που δεν υπολογίζονταν και ο Τυνήσιος αναμένεται να συνεχίσει δανεικός στην Αλ Σαϊλίγια του Κατάρ.

Ουσιαστικές μεταγραφικές εξελίξεις είχαμε και στον Αρη, όπου ο Αλεχάντρο Αρίμπας αποχαιρέτησε όλους στην Οβιέδο και ο Ισπανός στόπερ βρίσκεται καθ' οδόν για τη Θεσσαλονίκη, ενώ στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού βρίσκεται ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός Μπράνκο Βργκοτς. Αντίθετα παρελθόν από τους «κυανοκίτρινους» αποτελεί ο Πάολο Μεντίνα, που έλυσε το συμβόλαιό του και θα συνεχίσει στην Λογκρονιές.

Στα Γιάννινα τώρα και τυπικά παίκτης του Car.gr ΠΑΣ έγινε ο Χοσέ Περέα, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη με τον ΟΦΗ όπου και ανακοινώθηκε ο μεσοεπιθετικός Μπρους Καμάου.

Εκτός των συνόρων μέρα που δεν κάνει μεταγραφή η Μίλαν είναι... χαμένη μέρα. Το Σάββατο (17/7) ανακοίνωσε Ζιρού, την Κυριακή (18/7) τον Φοντέ Μπαλό-Τουρέ από τη Μονακό και τώρα ήταν η σειρά του Μπραΐμ Ντίαθ, ο δανεισμός του οποίου από τη Ρεάλ Μαδρίτης επεκτάθηκε για δύο ακόμη χρόνια. Μία κίνηση που δούλευε εδώ και καιρό ο Πάολο Μαλντίνι και οι ιθύνοντες των Ροσονέρι, μετά την ενθαρρυντική πρώτη σεζόν του μεσοεπιθετικού από τη Μάλαγα στο Μιλάνο (4 γκολ και 7 ασίστ σε 39 συμμετοχές). Την ίδια ώρα στην Αγγλία, η Αρσεναλ ολοκλήρωνε τη δεύτερη προσθήκη της στο φετινό παζάρι με τον Αλμπέρτ Σαμπί Λοκόνγκα.

Οι Κανονιέρηδες ξόδεψαν 17,5 εκατ. ευρώ για να κάνουν δικό τους τον 21χρονο κεντρικό χαφ-«μηχανάκι» της Αντερλεχτ την τελευταία τριετία, σε ένα deal που μπορεί να φτάσει τα 22 εκατομμύρια μαζί με τα bonus. Ο Λοκόνγκα, ο οποίος κλήθηκε πρώτη φορά στην εθνική Βελγίου στο φιλικό με την Ελλάδα τον περασμένο Ιούνιο, υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026 και πλέον, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα μετρά αντίστροφα για την επισημοποίηση της συμφωνίας και με τη Μπράιτον για τον Μπεν Γουάιτ, στα 58 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα