Η ΑΕΚ δανείζει τον Χνιντ στην Αλ Σαϊλίγια του Κατάρ

Η ΑΕΚ δανείζει τον Χνιντ στην Αλ Σαϊλίγια του Κατάρ

Η ΑΕΚ δανείζει τον Χνιντ στην Αλ Σαϊλίγια του Κατάρ

bet365

Βρέθηκε ο τρόπος αποχώρησης του Νασίμ Χνιντ από την ΑΕΚ με τον Τυνήσιο στόπερ να οδεύει προς την Αλ Σαϊλίγια του Κατάρ.

Μία ακόμα περίπτωση παίκτη που δεν υπολογιζόταν στο ρόστερ κατάφερε να παραχωρήσει η ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Νασίμ Χνιντ, ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Αλ Σαϊλίγια του Κατάρ.

Ο 24χρονος Τυνήσιος στόπερ, που είχε αποκτηθεί το περσινό καλοκαίρι αλλά δεν κατάφερε ποτέ να εγκλιματιστεί στους κιτρινόμαυρους, οδεύει προς την ομάδα της Ντόχα με τη μορφή δανεισμού, ενώ στο deal υπάρχει και οψιόν αγοράς από την ομάδα του Κατάρ.

Ο Χνιντ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2024, πραγματοποίησε 14 συμμετοχές με την ΑΕΚ την περσινή σεζόν. Όμως από το δεύτερο μισό και έπειτα τέθηκε εκτός ομάδας και ψαχνόταν κυρίως στην αγορά της Μέσης Ανατολής για να βρει πρόταση. Τελικώς αυτή ήρθε από την Αλ Σαϊλίγια, στην οποία θα αγωνίζεται τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα