Βράνιες: Με το διαβατήριο και την μάσκα της ΑΕΚ στο χέρι (pic)

Βράνιες: Με το διαβατήριο και την μάσκα της ΑΕΚ στο χέρι (pic)

Κώστας Τόπας
Βράνιες: Με το διαβατήριο και την μάσκα της ΑΕΚ στο χέρι (pic)

bet365

Ετοιμος να ντυθεί και πάλι στα «κιτρινόμαυρα» είναι ο Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος όπως ενημερωθήκατε από το Gazzetta έρχεται στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με την Ένωση.

Από το Gazzetta ενημερωθήκατε πρώτοι ότι η ΑΕΚ μετά την πώληση του του Ιονούτς Νεντελτσιάρου στην Κροτόνε έθεσε ως κύριο στόχο της για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, τον Όγκνιεν Βράνιες.

Το Σάββατο (17/07) επιτεύχθηκε μάλιστα και η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ υπήρξε η πληροφορία ότι ο Βράνιες ήταν στην Αθήνα για να τελειώσει τη μεταγραφή του στους κιτρινόμαυρους. Ωστόσο, το Gazzetta αποκάλυψε ότι η άφιξη του 31χρονου στόπερ θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής (18/07), καθώς έπρεπε να διευθετούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της αποδέσμευσής του από την Άντερλεχτ. Ετσι, την Δευτέρα (19/07) αναμένεται να υπογράψει με την ΑΕΚ.

Ο Βράνιες, ο οποίος δεν βλέπει την ώρα να φορέσει ξανά τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό φωτογραφία, που τον δείχνει -πιθανότατα στο αεροδρόμιο- να κρατάει το διαβατήριο του και μια μάσκα της ΑΕΚ, προκειμένου να ξεκινήσει το ταξίδι του για τη χώρα μας.

Αφού περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις ο Βόσνιος αμυντικός αναμένεται την Δευτέρα (19/07) να υπογράψει το τριετές συμβόλαιό του και στη συνέχεια να ανακοινωθεί από την Ένωση.

vra

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα