ΑΕΚ: Ο «Κομάντο» Βράνιες έδειχνε πάντα ότι θα μπει στη Νέα Φιλαδέλφεια! (pics & vid)

ΑΕΚ: Ο «Κομάντο» Βράνιες έδειχνε πάντα ότι θα μπει στη Νέα Φιλαδέλφεια! (pics & vid)

ΑΕΚ: Ο «Κομάντο» Βράνιες έδειχνε πάντα ότι θα μπει στη Νέα Φιλαδέλφεια! (pics & vid)

bet365

Το Gazzetta γράφει για τη νέα επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ για να μπει στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena φορώντας τα κιτρινόμαυρα, για την ξεχωριστή σχέση του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και το ισχυρό του «δέσιμο» με τον κόσμο της Ένωσης.

Η ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία για την επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια και από αυτή τη γιορτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν δύο πρόσωπα που συνέδεσαν το όνομά τους με την κατάκτηση του τίτλου το 2018 και αγαπήθηκαν πολύ από την κιτρινόμαυρη εξέδρα. Ο ένας, ο Σέρχιο Αραούχο, επέστρεψε σπίτι του με κανονική μεταγραφή αυτή τη φορά για να «δέσει» για πάντα στην Ένωση. Ο άλλος, ο Όγκνιεν Βράνιες, βρίσκεται προ των πυλών, «πατώντας» ξανά στην Αθήνα για να υπογράψει στην ΑΕΚ και να μπει μαζί με τον «Τσίνο» στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena.

Αραούχο και Βράνιες στην ΑΕΚ

Μόνο στην ΑΕΚ ήταν πραγματικό... Κομάντο στο γήπεδο!

Το γεγονός ότι ο Βράνιες αισθανόταν πραγματικά καλά μόνο στην Αθήνα και στην ΑΕΚ και μόνο με τη φανέλα της έβγαζε τον πραγματικό του εαυτό στον αγωνιστικό χώρο είναι κάτι αδιαμφισβήτητο. Από τον Ιανουάριο του 2017, όταν ο Βόσνιος στόπερ πρωτοήρθε στους κιτρινόμαυρους έχοντας δει την καριέρα του να παίρνει την κάτω βόλτα παίζοντας στη ρωσική Τομ Τομσκ, ο Βράνιες μόνο την Ένωση είχε στο μυαλό του. Μετά την κατάκτηση του τίτλου το 2018 η πρόταση των περίπου 3,5 εκατ. ευρώ της Άντερλεχτ στην ΑΕΚ, αλλά και το σούπερ συμβόλαιο των 900.000 ευρώ ετησίως τον μετέφερε στις Βρυξέλλες, αλλά εκεί ποτέ δεν μπόρεσε να εγκλιματιστεί. Για την ακρίβεια δεν περνούσε μέρα στο Βέλγιο που ο Βράνιες να μην σκεφτόταν την ΑΕΚ. Ήταν κάτι που αντιλήφθηκαν και στο στρατόπεδο των «μωβ» από την πρώτη του σεζόν και γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε ένα χρόνο μετά τη μεταγραφή του στην Άντερλεχτ, το καλοκαίρι του 2019, ο Βράνιες θα γύριζε στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Το πρώτο μισό εκείνης της σεζόν λόγω και των προβληματικών καταστάσεων που βίωσε η Ένωση με την επιλογή Καρντόσο επηρέασε και τον Βράνιες. Στην πορεία με τον Καρέρα πλέον στον πάγκο ο Βράνιες παρουσίασε ξανά το γνωστό δυναμικό του πρόσωπο μέσα στο γήπεδο και γι' αυτό άλλωστε ο Ιταλός τεχνικός το περσινό καλοκαίρι επιθυμούσε διακαώς την επιστροφή του. Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε και τα συνεχόμενα ταξίδια του στην Αθήνα, δεν κατάφερε να μείνει ελεύθερος από την Άντερλεχτ, παραμένοντας εκεί παρότι στην ουσία δεν υπολογιζόταν. Τον περασμένο Γενάρη, αν και εκ νέου βρέθηκε πολύ κοντά σε μια ακόμα επιστροφή, το θέμα «κόλλησε» την τελευταία στιγμή, με συνέπεια να συμφωνήσει τελικά για εξάμηνο δανεισμό στη Σαρλερουά. Αλλά όλα έδειχναν ότι αργά ή γρήγορα ο... τρελός θα ντυνόταν ξανά στα κιτρινόμαυρα με φόντο την είσοδο στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena.

Τράβαγε την προσοχή για τους λάθος λόγους με τη συμπεριφορά του

Μπορεί, ωστόσο, μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου ο Βράνιες να έδινε τα πάντα για την ΑΕΚ με το ξεχωριστό πάθος που τον διακρίνει, ωστόσο έξω από αυτές δεν ήταν λίγες οι φορές που απασχόλησε αρνητικά. Οι εντάσεις στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα με τους Χιμένεθ και Μπακάκη στο παρελθόν, το περιβόητο πάρτι γενεθλίων με τα υβριστικά συνθήματα, η απόφασή του να φύγει από την Αθήνα χωρίς άδεια και να τελειώσει από την ΑΕΚ πριν από ένα χρόνο, αλλά και η υβριστική ανάρτησή του τον περασμένο Γενάρη για το γεγονός ότι «χάλασε» η επιστροφή του στην Ένωση, είναι μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα...

Η ξεχωριστή σχέση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Ο Βράνιες από την πρώτη του παρουσία στην ΑΕΚ είχε φυσικά μια ξεχωριστή σχέση με το αφεντικό της Ένωσης, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον οποίο σε ανάρτησή του στο Instagram είχε χαρακτηρίσει «αρχηγό των αρχηγών» από την πρωταθληματική σεζόν. Μάλιστα, λίγο πριν επιστρέψει στην ομάδα το καλοκαίρι του 2019, ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης αναφερόμενος στην... τρέλα του Βράνιες και για το αν η επιστροφή του θα δημιουργούσε πρόβλημα στα αποδυτήρια, είχε τονίσει: «Για τον Βράνιες θα φέρω τρελογιατρούς και ψυχολόγους»!

Πρόσφατα, στη συζήτηση που είχε με τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ, ο Μελισσανίδης όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα νέας επιστροφής του 31χρονου Βόσνιου στόπερ στην Ένωση είχε ρίξει τους τόνους με απολαυστική ατάκα για... καμένα λάδια! Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ είχε πει χαρακτηριστικά: «Ο Βράνιες δεν είναι κακό παιδί. Έχει την τρέλα του. Καλός παίκτης, αλλά με… καμένα λάδια». Μάλιστα ο Βράνιες είχε απαντήσει με χιουμοριστικό τρόπο λέγοντας πως: «ο πρόεδρος μπερδεύτηκε λίγο. Ήθελε να πει ότι σε παλιά αυτοκίνητα δεν βάζουμε καινούργιο λάδι»!

Το «δέσιμο» με τους οπαδούς της ΑΕΚ

Ξεχωριστό όμως ήταν ανέκαθεν και το «δέσιμο» που είχε ο Βράνιες με τον κόσμο της Ένωσης. Τα τατουάζ, οι αναρτήσεις με κιτρινόμαυρο περιεχόμενο στα social media, η παρουσία του στην Αθήνα για το ματς με τον ΠΑΟΚ πριν κάποια χρόνια όταν πήγε με τους οργανωμένους στο πέταλο της Original 21, αλλά και οι δυνατές φιλίες του στην ελληνική πρωτεύουσα με τους οπαδούς της Ένωσης τόνιζαν συνεχώς την ισχυρή σύνδεσή του με τον κόσμο της ΑΕΚ και έδειχναν κάθε ώρα και στιγμή ότι πάντα όπου και να βρίσκεται στο τέλος θα καταλήγει σε αυτήν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα