ΑΕΚ: Τελειώνει τη Δευτέρα του Βράνιες!

ΑΕΚ: Τελειώνει τη Δευτέρα του Βράνιες!

ΑΕΚ: Τελειώνει τη Δευτέρα του Βράνιες!

bet365

Σήμερα (18/7) τελικά το μεσημέρι αναμένεται ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός στην Αθήνα αφού χρειάστηκε να ολοκληρώσει τις λεπτομέρειες της αποδέσμευσής του με την Αντερλεχτ.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Μετά τον Σέρχιο Αραούχο που ολοκλήρωσε την επιστροφή του στην ΑΕΚ, στην τελική ευθεία έχει μπει και το... come back του Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος έχει φτάσει σε συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο 31χρονος Βόσνιος στόπερ, όπως είχατε ενημερωθεί από το Gazzetta, αποτελούσε τον βασικό στόχο για το κέντρο της άμυνας μετά την πώληση του Ιονούτς Νεντελτσιάρου στην Κροτόνε και το Σάββατο (17/7) το μεσημέρι υπήρξε η πληροφορία ότι ο Βράνιες ήταν στην Αθήνα για να τελειώσει τη μεταγραφή του στους κιτρινόμαυρους.

Τελικά η άφιξή του στην πρωτεύουσα πήγε για το μεσημέρι της Κυριακής (18/7) καθώς την τελευταία στιγμή ο Βράνιες έπρεπε να διευθετήσει τις λεπτομέρειες της αποδέσμευσής του από την Άντερλεχτ, με την οποία είχε συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο.

Έτσι, η ΑΕΚ μπαίνει πλέον στη φάση ολοκλήρωσης της επιστροφής του «Όγκι», ο οποίος θα περάσει από τα ιατρικά τεστ και τη Δευτέρα (19/7) αναμένεται να υπογράψει το τριετές συμβόλαιό του και να ανακοινωθεί από την Ένωση.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που ο Βόσνιος στόπερ έρχεται για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα και πλέον θα αποτελεί μέλος της ομάδας που θα μπει στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena την επόμενη χρονιά, στη μεγάλη επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα