Είπε το «ναι» ο Λε Ταλέκ στην ΑΕΚ!

Είπε το «ναι» ο Λε Ταλέκ στην ΑΕΚ!

Είπε το «ναι» ο Λε Ταλέκ στην ΑΕΚ!

bet365

Ο 31χρονος Γάλλος χαφ έδωσε εγγυήσεις ότι παρά το πρέσινγκ από Ρωσία θα πάρει σιγά σιγά το δρόμο προς τα μέρη μας για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα!

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Στην τελική ευθεία για την απόκτηση του Νταμιάν Λε Ταλέκ βρίσκεται πλέον η ΑΕΚ καθώς ο 31χρονος Γάλλος χαφ απάντησε θετικά στην πρόταση της Ένωσης!

Ο Λε Ταλέκ βρισκόταν κοντά στην ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες καθώς ο παίκτης ήταν παράλληλα σε ανοικτή γραμμή με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με τους κιτρινόμαυρους να εκφράζουν την αισιοδοξία ότι θα τον κάνουν δικό τους.

Το απόγευμα της Τρίτης (6/7) και παρά το πρέσινγκ που είχε από δύο ρωσικούς συλλόγους, ο Λε Ταλέκ είπε το «ναι» στην ΑΕΚ και πλέον η μεταγραφή του στην Ένωση βαδίζει προς την ολοκλήρωσή της, με τον 31χρονο Γάλλο χαφ να έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο 2+1 ετών με ετήσιες απολαβές 800.000 ευρώ.

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής πλέον αφού ακόμα είμαστε στα λόγια από την πλευρά του Λε Ταλέκ προς την ΑΕΚ. Ωστόσο οι εγγυήσεις που έδωσε ο Γάλλος μέσος στους κιτρινόμαυρους δείχνουν ότι πλέον παίρνει τον δρόμο για Ελλάδα προκειμένου να γίνει παίκτης της Ένωσης.

Ο Λε Ταλέκ αποτελεί μια επιλογή την οποία ήθελε να προσθέσει στο ρόστερ του ο Μιλόγεβιτς, καθώς γνωρίζει άριστα τον παίκτη από τον Ερυθρό Αστέρα. Και η ΑΕΚ έχοντας κάνει την προεργασία της, κινήθηκε γρήγορα μόλις ο Λε Ταλέκ έμεινε ελεύθερος από τη Μονπελιέ, αποσπώντας τελικώς το «ναι» του Γάλλου!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα