ΑΕΚ για Λε Ταλέκ!

ΑΕΚ για Λε Ταλέκ!

ΑΕΚ για Λε Ταλέκ!

bet365

Ο 31χρονος Γάλλος χαφ έμεινε ελεύθερος από τη Μονπελιέ και αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Οι εξελίξεις των μεταγραφικών υποθέσεων στην ΑΕΚ τρέχουν ειδικά μετά την αρνητική τροπή που πήρε από χθες η υπόθεση του Ολιβιέ Εντσάμ με την Ένωση να αποσύρεται.

Από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο τόνιζαν πως στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις και πλέον εξετάζουν αυτή του 31χρονου Γάλλου μέσου, Νταμιάν Λε Ταλέκ, ο οποίος έμεινε τη Δευτέρα (28/6) ελεύθερος από τη Μονπελιέ.

Ο Λε Ταλέκ είναι πάρα πολύ γνωστός στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς καθώς αποτελούσε βασική μονάδα στα πλάνα του στον Ερυθρό Αστέρα. Ήδη έχουν υπάρξει επαφές με την πλευρά του παίκτη και αναμένονται εξελίξεις καθώς οι κιτρινόμαυροι επιθυμούν να ολοκληρώσουν μια προσθήκη για τον άξονα την εβδομάδα που διανύουμε.

Ο Λε Ταλέκ είχε ακόμη ένα χρόνο στο συμβόλαιό του με τη Μονπελιέ, στην οποία είχε υπογράψει πριν τρία χρόνια από τον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο προχώρησε στη λύση του συμβολαίου του για προσωπικούς λόγους, όπως υπογράμμισε σε ανακοίνωση του ο γαλλικός σύλλογος.

Ο 31χρονος Γάλλος είναι ένα «εξάρι» που μπορεί να προσφέρει και ως στόπερ. Έχει ύψος 1,87μ. και τη σεζόν που μας πέρασε πραγματοποίησε 27 συμμετοχές με τη Μονπελιέ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Πρώτη ομάδα στην καριέρα του Λε Ταλέκ ήταν η Ρεν. Στη συνέχεια πήγε στην Ντόρτμουντ τη διετία 2009-2011, ενώ έπειτα επέστρεψε στη Γαλλία για τη Ναντ. Η καριέρα του έδειχνε να παίρνει τα κάτω της μετακινούμενος στην ουκρανική Χόβερλα και στη ρωσική Μορντόβια, ωστόσο στη συνέχεια ανέβασε ξανά τις μετοχές του στον Ερυθρό Αστέρα, πριν γυρίσει ξανά στο γαλλικό πρωτάθλημα για να φορέσει τη φανέλα της Μονπελιέ στην οποία αγωνιζόταν μέχρι σήμερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα