«Ενδιαφέρον από Ντιναμό και Λοκομοτίβ Μόσχας για Λε Ταλέκ»

«Ενδιαφέρον από Ντιναμό και Λοκομοτίβ Μόσχας για Λε Ταλέκ»

Gazzetta team
«Ενδιαφέρον από Ντιναμό και Λοκομοτίβ Μόσχας για Λε Ταλέκ»

bet365

Στη Ρωσία γίνεται λόγος για ενδιαφέρον των Ντιναμό και Λοκομοτίβ Μόσχας για τον στόχο της ΑΕΚ, Νταμιάν Λε Ταλέκ.

Στην ΑΕΚ έχουν προχωρήσει την περίπτωση του Νταμιάν Λε Ταλέκ, με τον οποίο έχει μιλήσει και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς που τον γνωρίζει πολύ καλά από τον Ερυθρό Αστέρα. Οι κιτρινόμαυροι είναι αισιόδοξοι περιμένοντας τη θετική απάντηση του 31χρονου Γάλλου χαφ, ο οποίος βρίσκεται στη Μόσχα με την οικογένειά του, έπειτα από την αποδέσμευσή του από τη Μονπελιέ.

Ο παίκτης ήταν γνωστό πως είχε δεχθεί κρούσεις εκτός από την ΑΕΚ και από δύο ρωσικούς συλλόγους και όπως υπογραμμίζει το ρωσικό transfermarkt σε δημοσίευμά του, οι ενδιαφερόμενες ομάδες είναι η Ντιναμό και η Λοκομοτίβ Μόσχας.

Όπως τονίζει το ρεπορτάζ, ο Λε Ταλέκ έχει αποκτήσει ρωσικό διαβατήριο για να μπορέσει να αγωνιστεί στη Ρωσία, αν και μέχρι πρόσφατα δεν ήταν δεδομένο ότι είχε αναγνωριστεί. Σε κάθε περίπτωση, όπως αναφέρει το ρωσικό ρεπορτάζ, οι δύο συγκεκριμένες ρωσικές ομάδες εκτός της ΑΕΚ είναι αυτές που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Λε Ταλέκ, τη στιγμή που η Ένωση περιμένει την τελική του απόφαση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα