ΠΑΟΚ: Θέλει τον Νίκα από τον Λεβαδειακό (vid)

ΠΑΟΚ: Θέλει τον Νίκα από τον Λεβαδειακό (vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ κινείται σύμφωνα με πληροφορίες για την απόκτηση του 21χρονου μέσου του Λεβαδειακού, Γιώργου Νίκα, για τον οποίον ενδιαφέρθηκε και ο Παναθηναϊκός.

Ο ΠΑΟΚ επενδύει σε νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές το τελευταίο διάστημα, άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι συμφώνησε με τον Αστέρα για την απόκτηση του 20χρονου επιθετικού, Παναγιώτη Τζίμα.

Ο φορ της ομάδας της Τρίπολης δεν είναι, ωστόσο, η μόνη περίπτωση που έχει εξετάσει από αυτήν την ηλικιακή κατηγορία ο Δικέφαλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες κινείται για την απόκτηση του Γιώργου Νίκα.

Πρόκειται για τον 21χρονο μέσο του Λεβαδειακού, ο οποίος εντυπωσίασε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τη φανέλα των Βοιωτών. Ο «Έλληνας Φελαϊνί», όπως είναι το παρατσούκλι του, λόγω της χαρακτηριστικής... αφάνας έχει κάνει κλικ στους Κυπελλούχους Ελλάδας (ενδεχομένως για τη Β' ομάδα).

Το ενδιαφέρον έχει ενταθεί τις τελευταίες ώρες, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες έχει κατατεθεί και πρόταση στην ομάδα της Λιβαδειάς. Υπενθυμίζεται ότι πριν δύο-τρεις μήνες για τον Νίκα είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον ο Παναθηναϊκός.

Ο Γιώργος Νίκας, ο οποίος είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Gazzetta τον περασμένο Μάρτιο και διηγήθηκε την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διαδρομή του, είναι γέννημα-θρέμμα των υποδομών του Λεβαδειακού.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σκόραρε ένα γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ στις 26 συμμετοχές του στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος (Super League 2), με τον Λεβαδειακό ν' αποτυγχάνει να κερδίσει την άνοδο στη Super League Interwetten την τελευταία αγωνιστική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα