Παναγιώτης Τζίμας: Το νέο αστεράκι του ΠΑΟΚ... μένει πάντα στο ένα μέτρο!

Παναγιώτης Τζίμας: Το νέο αστεράκι του ΠΑΟΚ... μένει πάντα στο ένα μέτρο!

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει τα χέρια με τον Αστέρα για τον Παναγιώτη Τζίμα και το Gazzetta σάς παρουσιάζει όσα θέλετε να ξέρετε για τον 20χρονο επιθετικό.

Ο Αστέρας αναμένεται να βάλει στα ταμεία του 350.000 ευρώ ενώ θα διατηρήσει κι ένα 20% ως ποσοστό μεταπώλησης για την παραχώρηση του Παναγιώτη Τζίμα στον ΠΑΟΚ.

Πώς ξεκίνησε όμως ο 20χρονος και από πού τη διαδρομή του; Τί έχει καταφέρει μέχρι σήμερα;

1. Η ιστορία του ξεκινά από την Πρέβεζα όταν στα 8 του άρχισε να παίζει μπάλα.

2. Στα 14 του βρέθηκε στον Άρη Πρέβεζας όπου ο πρώτος προπονητής του Θωμάς Βασιλειάδης τον έβαζε φορ.

3. Στα 15 του μπήκε στα... μπλοκάκια των Ρούμπη και Σαλαπάτα. Των ανθρώπων του Αστέρα που είναι υπεύθυνοι για να ανακαλύπτουν ταλέντα.

4. Ο Ρούμπης στην Κ15, ο Μπεντεβής στην Κ17 κι ο Γιάννης Δουβίκας στην Κ20 εντυπωσιάζονται από τις ικανότητές του ως 10άρι ή «ψευτοεννιάρι».

5. Σε ηλικία 16 προς 17 ακούει τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Μποροβήλο να του λέει: «Σε 10 μέρες υπογράφεις επαγγελματικό συμβόλαιο».

6. Η μητέρα του εργαζόμενη σε εταιρία με ψάρια κι ο πατέρας του σε οικοδομές. Ο αδερφός του σπουδάζει πολιτικός μηχανικός.

7. Ο πρώτος προπονητής στην πρώτη ομάδα του Αστέρα που τον διακρίνει και του δίνει την ευκαιρία να προπονηθεί με τους μεγάλους είναι ο Σάββας Παντελίδης, ο οποίος μάλιστα τον πήρε στην αποστολή στο ματς με τον ΠΑΟΚ στις 25/8 του 2018! Είναι η χρονιά που στην Κ20 έχει 20 γκολ και 10 ασίστ.

8. Πέρυσι τον είδαμε για πρώτη φορά στο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

9. Κατάφερε να σκοράρει το νικητήριο γκολ στον ΟΦΗ, χαρίζοντας στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς σ' ένα ματς όπου έλειπε ο Μπαράλες.

10. Ο Τζίμας σε ηλικία 19 ετών, 10 μηνών και 16 ημερών έγινε ο τέταρτος νεότερος σκόρερ των Αρκάδων στη Supe League.

Ο Τζίμας μόλις ξεκίνησε. Στον ΠΑΟΚ, σχεδιάζουν αρχικά να τον χρησιμοποιήσουν στην ομάδα Β' αλλά πολύ σύντομα αναμένεται να τον δούμε και στην πρώτη ομάδα. Εξάλλου, έχουμε να κάνουμε και με ένα διαμάντι που λάμπει και στις εθνικές ομάδες. Με τα κλιμάκια της Εθνικής έχει επίσης 12 γκολ σε 13 ματς, ενώ ο Γκούμας τον έχρισε αρχηγό της Κ20!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα