Στο «ραντάρ» του Παναθηναϊκού ο Νίκας!

Στο «ραντάρ» του Παναθηναϊκού ο Νίκας!

Νίκος Αθανασίου
Στο «ραντάρ» του Παναθηναϊκού ο Νίκας!

bet365

O 21χρονος μέσος του Λεβαδειακού, Γιώργος Νίκας, ξεχωρίζει στο φετινό πρωτάθλημα της SL2 και ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr!

Ο Παναθηναϊκός έχει ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά του για κάθε περίπτωση νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος εκτός από παρόν, διαθέτει και μέλλον. Μία από τις περιπτώσεις που έχουν μπει στο ραντάρ του Τριφυλλιού είναι αυτή του 21χρονου μέσου του Λεβαδειακού, Γιώργου Νίκα.

Ο νεαρός χαφ που λόγω ύψους(1.88) και κόμης παραπέμπει στον Μαρουάν Φελαϊνί πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στην SL2 και είναι ένα από τα βασικά γρανάζια στην πορεία πρωταθλητισμού και επιστροφής στην SL1 που κάνουν οι ᾽᾽πράσινοι᾽᾽ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο Νίκας μπορεί να παίξει τόσο ως 6άρι τόσο και ως 8άρι και διαθέτει ισορροπία ανάμεσα στις αμυντικές και τις επιθετικές του ικανότητες πάνω στο χορτάρι.

Την πρόοδο του Νίκα παρακολουθούν κι άλλες μεγάλες ομάδες της SL1 ενώ σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφέρουμε πως οι σχέσεις του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό είναι άριστες. Παράλληλα, είναι αρκετά πρόσφατη και η επιτυχημένη μετακόμιση του Φώτη Ιωαννίδη από τους Βοιωτούς στο Τριφύλλι, η οποία αποδείχθηκε ωφέλιμη και τους δύο συλλόγους.

Διαβάστε την ποδοσφαιρική του ιστορία, όπως την κατέγραψε πρόσφατα το Gazzetta Weekend Journal.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα