Επαφές του Ολυμπιακού για Βάτσλικ και Αρεολά (vids)

Επαφές του Ολυμπιακού για Βάτσλικ και Αρεολά (vids)

Επαφές του Ολυμπιακού για Βάτσλικ και Αρεολά (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει εστιάσει σε περιπτώσεις γκολκίπερ που θεωρεί ότι μπορούν να του ανεβάσουν το επίπεδό του μετά την επικείμενη αποχώρηση του Σα. Πιο εφικτό και πιθανό του Τσέχου.

Ο Τόμας Βάτσλικ είναι μία γνωστή περίπτωση για τον Ολυμπιακό την οποία προσπαθεί εδώ και αρκετές ημέρες (ίσως και λίγο παραπάνω). Ο Τσέχος υψηλόσωμος κίπερ αν και ελεύθερος από τη Σεβίλλη και ζήτηση έχει και δεν είναι τόσο απλή υπόθεση.

Ωστόσο ο Βάτσλικ αυτή τη στιγμή μοιάζει πιο εφικτή και εύκολη περίπτωση από τον Αρεολά (στο να κλείσει δηλαδή), γκολκίπερ που αποχωρεί από την Παρί και ο οποίος έχει ομάδες που τον θέλουν και σε Γαλλία και σε Ιταλία αλλά και σε Ισπανία. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει επαφές και με τις δύο πλευρές. Και αυτή του Βάλτσικ (περισσότερο προχωρημένες) και με εκείνη του Αρεολά αισιοδοξώντας πως ένας εκ των δύο θα κλείσει ως αντί-Σα. Ο Τσέχος πάντως δείχνει να είναι πιο κοντά και πιθανότερο να κλείσει σε σχέση με τον Γάλλο. Όσο για τον Φαμπιάνο; Ο Βραζιλιάνος τα είχε βρει με τον Ολυμπιακό ωστόσο οι απαιτήσεις της Ομόνοιας για την παραχώρησή του έβαλαν στον... πάγο την προσθήκη αυτή.

Ο 32χρονος Βάλτσικ με αρκετούς τίτλους στο παλμαρέ του (και τίτλο Europa) είναι εν ενεργεία διεθνής με την Τσεχία και που έπαιξε στο Euro. Την περασμένη σεζόν με τη Σεβίλλη δεν είχε πολλές παρουσίες (οκτώ συμμετοχές) και απάντησε αρνητικά στην πρόταση για νέο συμβόλαιο γιατί ήθελε να πάει να παίξει κάπου βασικός. Ο δε 28χρονος Αλφόνς Αρεολά είναι Γάλλος που όμως έχει και διαβατήριο από τις Φιλιππίνες. Διεθνής με τη Γαλλία και πελάτης του Μίνο Ραϊόλα με συμβόλαιο στην Παρί Σεν Ζερμέν και που είχε δοθεί δανεικός στη Φούλαμ. Είναι και κάτοχος Μουντιάλ και πέρυσι είχε 37 αγώνες στην Αγγλία (έχει ύψος 1.95 μέτρα). Με την Παρί έχει συμβόλαιο έως το 2023 ενώ η Φούλαμ είχε οψιόν αγοράς για εκείνον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα